. Ma Ervin napja van.
Rínak és picsognak a JIÉ-ben újságunk miatt
2022-10-21 12:27:14
Rínak és picsognak a JIÉ-ben újságunk miatt

Rínak és picsognak a JIÉ-ben újságunk miatt

Megható levelet közölt a Jó itt élni vezetése újságunkkal kapcsolatban. Annak lényege nem is a Hírhatár unott - untalan hazugozása volt (ebben már nincs is semmi nóvum, a "rémhírhatár" kifejezést Gyenes hiányában úgy látszik már nem is merik használni), hanem szegény JIÉ-s árvalányhajas-ártatlan képviselők sajnáltatása, akiket a csúnya sajtó bántani merészel.

 

Ha nem tudnák, itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy közöljük:

 

A politikus közszereplő. A politikust néha kritizálják. 


Megértjük, hogy a Gyenes alatti langymeleg kényelmes volt számukra, de Gyenes immáron a hűvösön csücsül. Úgyhogy Hölgyek és Urak, ki kell menni a napfényre és vállalni a tettekért a felelősséget!

 

Ugyanis nem mi, hanem ők voltak azok akik egy elitélt, jelenleg is előzetesét töltő figurával szűrték össze a levet. Nem mi, hanem ők voltak azok, akik szó nélkül asszisztáltak minden raffinériához, és stiklihez, amit a nagy bábmester az utóbbi három évben előadott. Nem mi, hanem ők azok, akik szó nélkül ülnek egy-egy testületi ülésen - még a bizottságokban sem mernek felszólalni. Nem mi, hanem  ők azok, akiket úgy kell összehalászni, hogy legalább a döntéshozatalhoz szükséges létszám meglegyen a testületi üléseken.

 

Igen, tudjuk, hogy nem csináltok semmit, ezért ne adjátok elő a munka hősét!

 

És ha nem akarjátok, hogy mint politikust, kritizáljanak titeket, erre van egy jó megoldás: Vegyétek a kalapotokat!

 

Ugyanis jelenleg ti vagytok a gátjai a város megújulásának. Ti tartjátok még pozícióban Gyenest, miközben a sitten ül, ezért miattatok jut eszébe ország-világnak Gyömrőről a korrupció és a bűnözés.


Ti vállaltátok, hogy egy Rodin-i gondolkodó formáját öltő, fehér por fölé hajoló meztelen alakkal társítsanak titeket (igen, kérjük asszociálni). Ehhez képest talán nem nagy ár, ha néha kaptok egy kis kritikát a várostól.

 

Hölgyek, urak, hát ilyen ez a popszakma. De a popszakmán kívül is van élet. Csak tessék, tessék: ki lesz az első jelentkező?


Utoljára frissítve: 2022-10-25 13:44:37

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>