. Ma Kornél napja van.
Rattan ülőgarnitúrák, amik ékesítik a kerteket
2022-06-13 20:23:04
Rattan ülőgarnitúrák, amik ékesítik a kerteket

Rattan ülőgarnitúrák, amik ékesítik a kerteket

A rattan ilyen szempontból nagyon jó választás, hiszen nagyon sok arca van, de lássuk részletesebben is, miért érdemes neked is beszerezni egy ilyen ülőgarnitúrát!

 

Romantikus elegancia

 

Az ember amikor meglát egy minőségi rattan bútort, valahogy az otthonosság érzete keríti hatalmába. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyon könnyen beillesztheted őket szinte bármilyen stílusú térbe. Akár a modern, letisztult helyeken sem fognak rossz benyomást kelteni, inkább csak valamivel bensőségesebbé teszik a környezetet, nem lesz tőlük annyira rideg a letisztult összkép. 

 

Mindened megvan már, ami a kerti kikapcsolódáshoz kell? Kerti bútor, multifunkciós grillsütő, vagy ergonomikus tervezésű jakuzzi a teraszra? Ezeket mind megtalálod a SpaTrend kínálatában!

 

Kényelem a tetőfokon

 

A rattan bútorok a felhasznált anyagoknak köszönhetően sosem lesznek túl szögletesek, élesek. Inkább a lekerekített formák jellemzik őket, nem ritkák a kagyló alakú megoldások sem. Ezáltal sokkal inkább tudják követni az emberi test vonalát, nagyobb kényelmet tudnak biztosítani. Ez pedig fejedelmi magasságokba emelkedhet, ha megfelelő párnázottsággal párosul.

A magas minőségű kültéri rattan bútorok olyan időjárásálló szövettel vannak ellátva, aminek nem tud ártani a folyamatos napsütés, az alapanyaga nem károsodik, nem is fakul az UV-sugárzás hatására. Valamint vízlepergető, így a párnák töltőanyaga is védve van a nedvesedés káros hatásaitól. Ezekkel a tulajdonságokkal lehet csak garantálni azt, hogy a vásárláskori kényelmet hosszú éveken át megőrizze a bútor, és ne legyen idővel lapos, kemény az ülőfelület és a háttámla.

 

Tartósság mindenek felett

 

A rattan természetes alapanyag, ami már évszázadok óta leveszi a lábáról az embereket. De sajnos a szerves eredetének köszönhetően inkább beltéri bútorok készítésére alkalmas, kültéren nagyon hamar tönkremegy még akkor is, ha rendszeres felületkezelést kap. Éppen ezért sokáig inkább mellőzték is a szabadtéri használatát, vagy lelkesen elrakták minden egyes használat után egy fedett helyre.

 

Ennek vetett véget a mesterséges helyettesítő, a polyrattan feltalálása. Ez az alapanyag kiválóan ellenáll az esőnek, szélnek, fagynak és a napsütésnek is. Rozsdamentes fémvázra dolgozva szinte már elnyűhetetlennek mondható, így biztos, hogy ha egy polyrattan ülőgarnitúra mellett teszed le a voksod, hosszú ideig nem kell majd új kerti bútort keresned. Ráadásul a stílusa is időtálló, szóval biztosan nem leszel egy elavult bútordarab tulajdonosa.

 

(x)

További híreink
Lemondott a Pornhub pornóoldalt működtető cég vezérigazgatója és egy vezetője
Lemondott a Pornhub mögött álló Mindgeek cég két magas beosztású vezetője – számolt be a The Verge nyomán a Telex. Mindketten egy, a pornóoldallal kapcsolatos riport megj...
2022-06-28 15:40:07, Hírek, Színes Bővebben
A Pegasus kiberfegyver gyártója nem tud megnyugtató válaszokat adni
A Donáth Anna kezdeményezésére összehívott európai parlamenti Pegasus bizottság meghallgatta a veszélyes kiberfegyvert kifejlesztő cég, az NSO képviselőjét, aki egyáltalá...
2022-06-24 21:13:58, Hírek, Színes Bővebben
Ügyészség elé idéznék Varga Judit igazságügyi minisztert
A korrupcióval vádolt, volt fideszes államtitkár Völner Pál ügyvédje tanúkénti kihallgatását kezdeményezte Varga Judit igazságügyi miniszternek.
2022-06-24 21:13:56, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha transznemű úszó megjelenik egy versenyen, akkor az egyetlen dolog, amit a női sportolók tehetnek, hogy nem ...
Bővebben >>