. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Postakáosz Gyömrőn
2017-06-06 20:19:00
Postakáosz Gyömrőn

Postakáosz Gyömrőn

A közel húszezer fős városban egyetlen, kis kapacitású postahivatal működik átlagosan kettő-három nyitott ablakkal. A sorban állási idő gyakran húsz-harminc perc. Sem parkolóhely, sem megfelelő ügyféltér nem áll rendelkezésre a jelenlegi forgalom kiszolgálásához.


Mindezen problémák miatt  a város első embere petíciót indított annak érdekében, hogy mielőbb megvalósuljon a jelenlegi postahivatal átépítése vagy egy új a jelenlegi mellett párhuzamosan működő új postahivatal megnyitása. Mezey Attila ezért kezdeményezi, hogy a Magyar Posta ZRt a kormányzat támogatásával és az önkormányzat partnerségével haladéktalanul végezzen fejlesztést, mely a munkaállomások számának jelentős bővítését eredményezi. 


Aki akar, csatlakozhat a petícióhoz, és itt írhatja alá.


Panaszforrás a kézbesítés is


A gyömrői időközi választás finisében az egyik  polgármesterjelölt panaszkodott arról, hogy hiába fizetett borsos árat a helyi postának azért, hogy kézbesítse hírlevelét a város lakóinak levelesládáiba. 


Békefi Miklós akkor azt írta közleményében: „Második nyomtatott kiadványom terjesztését még múlt héten vállalta a gyömrői posta, amely egy helyi vállalkozónak adta ki a munkát. Az újságot múlt hétvégén kellett volna megkapnia a lakosságnak. Ehelyett egyre többen kerestek, hogy nem kapták meg a kiadványt, mára pedig végleg kiderült: hiába fizettem ki a terjesztés borsos árát, a 7.000 db kiadványomat nem hordta ki ez a bizonyos helyi vállalkozó. Természetesen kezdeményeztem az ügy kivizsgálását a postánál. Vajon mi volt benne, amiért nem merték kikézbesíteni? Aki elolvassa és rájön, kérem, jelezze!”


A Magyar Posta ugyanakkor cáfolta ezeket a hírereket, lapunknak azt írták: "Az utólagos, szúrópróbaszerű helyszíni ellenőrzés 86%-os eredménnyel zárult, amely alapján kimondható, hogy a teljesítés a Magyar Posta részéről megtörtént. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy akadtak olyan címhelyek, ahova a lakók visszajelzései alapján valamiért nem jutott el a kiadvány vagy azzal a kézbesítés hiányát jelző lakó valamilyen okból kifolyólag nem találkozott."


GYH

Utoljára frissítve: 2017-06-06 21:16:28

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>