. Ma Márk napja van.
Politikai vérengzés, vagy önkéntes távozások?
2020-02-21 09:53:12
Politikai vérengzés, vagy önkéntes távozások?

Politikai vérengzés, vagy önkéntes távozások?

Önkormányzati információk szerint a titkársági dolgozók többek között azért döntöttek a távozás mellett, mert rendszeresen megengedhetetlen stílusban beszélt velük a hivatal egyik vezető beosztású munkatársa. Tudomásunk szerint nem a titkárnők az elsők, akik ugyanezen ok miatt távoztak az önkormányzattól.

 

Voltak, akik nem önként távoztak

 

Míg a korábbi városvezetés időszakában nem volt jellemző a dolgozók távozása, addig Gyenes Levente megválasztását követően sorra szűnnek meg a pozíciók. Az önkormányzat Facebook oldalán egymás után jelennek meg a megüresedett helyek miatt az újabbnál újabb álláshirdetések. Az új ciklusban rövid időn belül elbocsátották az önkormányzat informatikusát, a hivatal sofőrjét, a helyhatóság műszaki előadóját, valamint a mezőőr is áldozatául esett a politikai váltásnak. A változás szele a hivatal recepciósait is elérte, az itt dolgozó hölgyek is az utcán találták magukat nem sokkal a választást követően.

 

A politika keze messzire elér

 

Ahogy azt korábbi cikkünkben már írtuk, a politikai átrendeződés utolérte a „Jó itt élni” egyesülettel szemben a választáson alulmaradt Gyömrő 2000 Kör vezetőjét is. A kampányban övön aluli módon támadott, de később a vádak alól mindenben tisztázott Kertész Gyulát, a helyi Vízmű Gyömrői Kirendeltségének vezetőjét a választást követően rövid időn belül kitessékelték a munkahelyéről. Az eset érdekessége, hogy Gyenes másik politikai ellenfelét, Horváth Istvánt ugyanitt alkalmazzák. Az új vízművezető a HEGY egyesület színeiben vett részt a választásokon, de érdemi eredményt nem ért el, indulásával alapvetően a Gyenessel szembeni protest szavazatokat sikerült megosztani.

Utoljára frissítve: 2020-02-21 12:43:19

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>