. Ma Emma napja van.
Pokémon Go Gyömrőn is!
2016-07-18 20:45:38
Pokémon Go Gyömrőn is!

Pokémon Go Gyömrőn is!

Már Magyarországon is elérhető Android és iOS platformon a világot megbolondító Pokémon Go alkalmazás.

 

De mi ez?

 

A játékot a Nintendo robbantotta, és villámgyorsan az egyik legnépszerűbb játék lett a világon. Amerikában az alkalmazást többen használják, mint a Twittert. Több telefonra telepítették, mint ahányon fenn van a legnépszerűbb társkereső app, a Tinder.  A Google Play Store listáján olyan óriások közt áll a napi letöltések száma alapján a játék, mint a Facebook, az Instagram vagy a Snapchat.

 

Úgy működik, hogy csak sétálni kell, persze aktív alkalmazással, majd rezeg a telefon, hogy egy pokémon van a közelben. A Pokémon GO tulajdonképpen egy kiterjesztett valóság-játék, mely GPS-koordináták segítségével juttatja a felhasználót a lények nyomára. A játékosnak annyi a dolga, hogy a követi a telefon jeleit, vigyáz, hogy ne üsse el egy autó és ne érje baleset, majd ha eléri a vadászzónát, betájolja az állat helyzetét. Ha elég közel került a pokémonhoz, akkor le kell győznie azt egy másik pokémonnal. Amennyiben ez sikerül, az állat bekerül a gyűjteményébe, majd fejleszthető, bevethető lesz.

 

Városjárás közben úgynevezett POKE STOP-okra is lehet bukkanni, ahol különféle nyereményeket lehet bezsebelni, amik segítik a játékost.

 

Hogy juthatunk hozzá?

 

Végre Magyarországon is elérhető Android és iOS platformon a világot megbolondító Pokémon Go alkalmazás, Windows Phone-ra egyelőre nem jelent meg a játék.

 

Android és iOS platformon  itt tölthető le:

 

 

Gyömrőn is van már pokémon klubb!

 

Gyömrőn már facebook csoport is létrejött, ahol a játékhoz  hasznos infókat is kaphatunk, mint például, hogy a strandot egy hipno védi, a templomot egy sárkány.

 

Ha valaki megunta már, hogy lépten-nyomon Gyenes Levente és Horváth István hadakozását olvassa a neten, van hova menekülni és ennél értelmesebb, hasznosabb és vélhetően élvezetesebb dologgal foglalkozni, mondjuk a pokémon vadászattal. Tehát játékra fel Gyömrő!


GYH

Utoljára frissítve: 2016-07-18 21:33:26

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>