. Ma Gedeon napja van.
Ömlött az esővíz a gyömrői iskolába, mivel nincs teteje
2016-11-07 14:34:07
Ömlött az esővíz a gyömrői iskolába, mivel nincs teteje

Ömlött az esővíz a gyömrői iskolába, mivel nincs teteje

Miközben a gyömrői önkormányzat fennen hangoztatja, hogy a közintézményeit nagy gondossággal tartja rendben és azon aggódik, hogy ha a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak (Klik) átadják az üzemeltetést, akkor mi lesz, addig az egyik általuk „karbantartott” iskolában siralmas állapotok uralkodnak.

 

Egy helybéli édesanya arról panaszkodott lapunk munkatársának, hogy "az iskola konyhájának és étkezőjének teljes teteje hiányzik. Két napig ömlött be az eső, eláztak a polcok és a hűtők, még az eddig épen maradt részek is eláztak. A konyhát az iskola aulájába költöztették. A gyermekek csak hideg ételt kaptak."

 

A borzalmas állapotokról egy képet is küldött lapunknak az aggódó szülő, mint azt mellékelve írta „a kép a két étkezőrészt összekötő folyosóról készült, nem mertem beljebb menni. Innen nyílik a konyha is. Ez az épület belseje jelenleg.”

 

 

Mint arról lapunk már korábban beszámolt, még szeptemberben leszakadt a Fekete István Általános Iskola mennyezete. Az iskola már régóta könyörögött a felújításért, mégsem történt semmi, hiába jelezték már többször a problémákat. Gyömrő polgármestere akkor azt a tájékoztatást adta, hogy a felsős épület beázási problémájáról eddig nem tudott, a munkálatok több hetet is igénybe vehetnek.

 

Gyenes Levente 2015-ben jelentette be, hogy véget értek a városban a felújítások, és meghirdette karbantartási programját. Az önkormányzati újság hasábjain úgy fogalmazott: eltelt tíz évben minden iskolánk megújult.

 

GYH

Utoljára frissítve: 2016-11-09 14:10:11

További híreink
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben
Rínak és picsognak a JIÉ-ben újságunk miatt
Mi csak azt üzenjük: fiúk, lányok, hát ilyen ez a popszakma!
2022-10-21 12:27:14, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>