. Ma Auguszta napja van.
Napsütéses őszi napok jönnek
2016-11-20 16:09:17
Napsütéses őszi napok jönnek

Napsütéses őszi napok jönnek

Hétfőre virradó éjszaka foltokban - az Észak-Alföldön, Északi-középhegység völgyeiben, és a szélcsendes délnyugati részeken - köd képződik. Délelőtt a ködfoltok fokozatosan megszűnnek, országszerte kisüt a nap, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban 3-9 fok lehet. Napközben 12-18 fokig melegszik a levegő, a tartósabban párás, felhős részeken kissé hűvösebb lehet.
    

Kedden túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 9 fok között valószínű. A nappali maximumok 11-18 fok között alakulnak.
    

Szerdán sok napsütésre, száraz időre lehet számítani, de északkeleten, keleten már lehetnek tartósan borult, ködös területek is. A minimumhőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3, a Nyugat-Dunántúlon plusz 4-8 fok között alakul. A maximumok a napos vidékeken 10-17, a borult területeken 5-9 fok között alakulnak.
    

Csütörtökön néhol borult, ködös másutt napos lesz az idő. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3, a Nyugat-Dunántúlon 4-7 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet a napos vidékeken 11-16, a tartósan borultakon 4-8 fok között várható.
    

Pénteken a reggeli órákra köd is képződhet. Szitálás, elsősorban a Dunántúlon kisebb eső is előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 8 fok között várható keletről nyugat felé növekvő értékekkel. Napközben általában 10-15 fokig, de a tartósan ködös területeken csak 6-9 fokig lesznek.
    

Szombat jobbára erősen felhős lesz az ég, de keleten némi szűrt napsütésre azért számítani lehet. Elszórtan  - főként a Dunántúlon - kisebb eső is előfordulhat. A leghidegebb órákban 0-7 fok lehet. A nappali maximumok 9-14 fok között alakulnak.
    

Vasárnap elszórtan lehet eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 7, a legmagasabb hőmérséklet 8-13 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>