. Ma Márk napja van.
Mutatjuk, milyen idő lesz a hétvégén
2016-05-26 20:26:33
Mutatjuk, milyen idő lesz a hétvégén

Mutatjuk, milyen idő lesz a hétvégén

Nyárias, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre, helyenként zivatarokra is számítani lehet az utolsó májusi hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzésből.

    

Pénteken sok lesz a napsütés, de szórványosan várható zápor, néhol - nagyobb eséllyel északon - zivatar is. Északnyugaton heves zivatar is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.
    

Szombaton sok lesz a felhő, de számottevő csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Napközben 25-30 fokig melegszik fel a levegő.
    

Vasárnap, a gyermeknapon előbb a Dunántúlon, majd estétől keletebbre is kialakulnak záporok, zivatarok. Helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet. A zivatarok környezetében viharos, az Észak-Dunántúlon erős szélre kell számítani, de másutt is megélénkülhet a légmozgás. A minimumhőmérséklet 12 és 18 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 26 és 31 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

 

MTI

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az utasbiztosítás az, ami legalább annyira fontos egy külföldi út előtt, mint bármi egyéb, amit beleteszünk ...
Bővebben >>