. Ma Emma napja van.
Mosolygós politikusok a gyömrői villanyoszlopokon
2016-08-19 21:15:40
Mosolygós politikusok a gyömrői villanyoszlopokon

Mosolygós politikusok a gyömrői villanyoszlopokon

Gyenes Levente a Gyömrő 2000 Kör színeiben, Horváth István Attila pedig függetlenként hirdeti magát a helyi választók előtt. A jelöltek plakátjai ezúttal is rengeteg helyen jelentek meg, s a választás napjához közeledve ez a szám várhatóan még nőni is fog.

 

A villanyoszlopokon kívül sajnos olyan helyre is kerültek kampányanyagok, ahová egyébként nem lenne szabad ragasztani. Bírságtól azonban senkinek sem kell félnie, ugyanis korábban egy hasonló eset miatt már megkerestük Gyömrő jegyzőjét, aki arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy ha konkrét bejelentés nem érkezik hozzájuk ők bizony egy lépést sem tesznek. Tehát hiába látják az illetékesek a szabálysértést, nem foglalkoznak vele.

 

Ennek ellenére reményeink szerint szeptember végére eltűnnek majd a most kiragasztott plakátok az oszlopokról és valamennyi felületről.

 

BREAKING!


Gyenes Levente és Horváth István Attila mellett egy harmadik politikus falragaszai is feltűntek a polgármesterjelölti kampányban. Plakátjai több helyen is láthatóak, úgy tűnik tehát hogy újabb jelölt is harcba száll a gyömrői választók szavazataiért.

 

 

UPDATE: Ja mégsem. Időközben kiderült, hogy csak Tölli László, a Gyömrő 2000 Kör önkormányzati képviselője nem tudta eltávolítani plakátjait az elmúlt 2 év alatt.

 

GYH

Utoljára frissítve: 2016-08-19 21:20:09

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>