. Ma Jusztin napja van.
Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?
2024-04-26 11:58:47
Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?

Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?

Az Airsoftplaza.hu airsoft chronok széles választékét kínálja, emellett olyan eszközök és kiegészítők találhatóak, melyek a fegyverek biztonságos működéséhez is sokat hozzátesznek.

 

BB-típusú airsoft lövedékek

 

Az airsoft világában hivatalosan egyféle lövedéket lehet használni, ez pedig a BB típusú. Ami a méretét illeti, általában ez is fix, 6 milliméter. Ami eltérhet egymástól, az a súlya és mérete, hiszen egy pisztoly esetén elég lehet a 0,12 gramm, de egy karabélynál vagy mesterlövész puskánál már ennél nagyobbat érdemes beletölteni a tárba – például 0,45 gramm körüli BB-lövedéket.

 

A BB-lövedék realisztikusságát az adja, hogy kellően gyorsan – de kicsit lassabban, mint az igazi fegyver –, csapódik be, és a találatot kapó célszemély csupán egy erősebb ütést érez a testén. Ettől tartani nem kell, nem fáj, maximum 1-2 lila foltot eredményez majd.

 

A chronok szerepe

 

A chronok azok az eszközök, melyekkel a játékosok kiszámolhatják, mekkora sebességgel repülnek a lövedékek. Ez különösen fontos a játéktér biztonsága érdekében is, hiszen ellenőrizhető általa, hogy a fegyverek ne lőjék túl meghatározott sebességkorlátjukat.

 

Lövési sebesség (ROF), percenkénti lövési sebesség (RPM), másodpercenkénti lövési sebesség (RPS), kezdeti sebesség (m/s) – számos adatot kinyerhetünk vele. Kompakt méretű darabokról van szó, könnyen olvasható kijelzővel és elemes működéssel.

 

Az eszköznek továbbá beállítási lehetőségei is adódnak, így a mért sebességet is ki lehet választani, melyik alternatívát használja (pl. láb/másodperc vagy méter/másodperc). Mivel kompakt, könnyen hordozható és praktikus, lényegében bármelyik játéktérre elszállítható és alkalmazható.

 

A pontos lövedékszámok és sebességadatok pedig a fair, biztonságos és élvezetes játékélményt garantálják.

 

BB-lövedékek, chronok és egyéb airsoft eszközök vásárlása

 

Aki airsoft fegyvert, lövedéket, tárat vagy épp chronokat szeretne beszerezni, ma már számos lehetősége van. Például felmenni az internetre és beírni az airsoftplaza.hu-t, majd kiválogatni a szükséges eszközöket.

 

Itt részletes leírások, edukációs tartalmak is találhatóak, de akár a kezdőknek ún. starter pack is kapható, amiben minden hozzávaló elérhető, ami csak a kezdeti játékhoz kelleni fog. Aki pedig személyesen nézné meg inkább ezeket a termékeket, a Budapesten található boltban megteheti mindezt.

További híreink
Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
A Top News Hungary médiacég, melynek tulajdonosai Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, kivételesen magas profitot termel, miközben a vállalat tevékenysége elsősorban egy bul...
2024-06-11 18:06:03, Hírek, Sport Bővebben
Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
Talán a fővárosban sehol – még a Ferencvárosban sem – fajul olyan, már-már véres utcai harccá a választási hajrá, mint Újpesten. A tét sem kicsi.
2024-06-07 19:29:56, Hírek, Sport Bővebben
Dobrev Klára: "Ez minden volt, csak nem valódi vita”
Még nem volt példa olyan "vitaműsorra", melyet az M1 tegnap hozott tető alá. Dobrev Klára részt vett a műsorban, de nem volt elégedett.
2024-05-31 10:21:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje pénteken bejelentette, hogy visszalép Vitézy Dávid ja...
Bővebben >>