. Ma Andrea napja van.
Mire jó a Billingo Marketplace?
2021-08-12 12:29:29
Mire jó a Billingo Marketplace?

Mire jó a Billingo Marketplace?

A Billingo Marketplace segítségével rengeteg időt és energiát spórolhatnak a vállalkozók. Számos vállalkozássegítő alkalmazás található az oldalon, melyek egytől-egyig megkönnyítik a vállalkozók életét. Több mint ötven export, integráció, szolgáltatás és plugin egy helyen. A Billingo Marketplace megtalálható az online számlázó program bal oldali menüsorában.

 

Milyen szolgáltatások találhatóak a Billingo Marketplace-en?

 

A Billingo Marketplace rengeteg izgalmas lehetőséget kínál egy helyen. Ráadásul a kínálat folyamatosan bővül, napról napra új lehetőségeket lehet kipróbálni vállalkozóként. A felületen található egy intelligens szűrő is, melynek köszönhetően könnyedén megtalálhatóak a szükséges, vállalkozásokat támogató alkalmazások. A keresőben kulcsszavakra, nevekre egyszerűen rá lehet keresni, így könnyedén megtalálhatóak a szükséges funkciók és szolgáltatások.

 

A részletes kereső segítségével kategóriákra és típusokra is lehet szűrni. A keresett találatra kattintva a részletek, a bővebb információk is könnyen megtalálhatóak. Itt nemcsak a kiválasztott lehetőség bemutatása történik, az is kiderül, hogyan lehet használni és beszerezni. 

 

Milyen szolgáltatások találhatóak a Billingo Marketplace-en? Például Pályázatfigyelő, Partnerfigyelő és Céginfó, amelyek hasznosak lehetnek az egyéni vállalkozás mindennapjai során.

 

Villámgyorsan és egyszerűen létrehozhatóak az integrációk

 

Az előfizetés gyorsan és egyszerűen elindítható, és választható éves vagy havi fizetési lehetőség is. Nemcsak webáruházakkal köthető össze a Billingo, hanem foglalási, pénzügyi és nyilvántartó rendszerekkel is.

 

Az összekötéseket különféle beállítási segédletek, útmutatók könnyítik meg. Amennyiben API-val történik az összekötés, csupán meg kell adni az API-kulcs elnevezését és menteni. Ezt követően a Billingo elkészíti a kulcsot. A Billingo Marketplace segítségével villámgyorsan létrehozhatóak az integrációk.

 

Mire jó a Billingo API? Hol találhatóak a generált kulcsok?

 

A Billingo API biztosítja a külső összekötéseket, segítségével összeköthetőek a szoftverek, a programok és a webáruházak, így automatizálhatóvá válik a számlázás. Mindez nemcsak időt és energiát, hanem pénzt is spórol a vállalkozás számára. Pár másodperc alatt lehet generálni új API-kulcsot.

 

Hol találhatóak a vállalkozó által generált kulcsok? A Marketplace menüponton belül, az API-kulcsok alatt. Az itt lévő kulcsok másolhatóak, szerkeszthetőek vagy akár törölhetőek is. Amennyiben szükséges, új kulcsok is létrehozhatóak.

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben
Miért létfontosságú az utasbiztosítás egy külföldi nyaralás alkalmával?
Az utasbiztosítás az, ami legalább annyira fontos egy külföldi út előtt, mint bármi egyéb, amit beleteszünk a bőröndünkbe. Enélkül egyszerűen nem indulhatunk el! Sőt, m...
2024-04-09 19:31:24, Hírek, Színes Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>