. Ma Szabina napja van.
Mire jó a Billingo Marketplace?
2021-08-12 12:29:29
Mire jó a Billingo Marketplace?

Mire jó a Billingo Marketplace?

A Billingo Marketplace segítségével rengeteg időt és energiát spórolhatnak a vállalkozók. Számos vállalkozássegítő alkalmazás található az oldalon, melyek egytől-egyig megkönnyítik a vállalkozók életét. Több mint ötven export, integráció, szolgáltatás és plugin egy helyen. A Billingo Marketplace megtalálható az online számlázó program bal oldali menüsorában.

 

Milyen szolgáltatások találhatóak a Billingo Marketplace-en?

 

A Billingo Marketplace rengeteg izgalmas lehetőséget kínál egy helyen. Ráadásul a kínálat folyamatosan bővül, napról napra új lehetőségeket lehet kipróbálni vállalkozóként. A felületen található egy intelligens szűrő is, melynek köszönhetően könnyedén megtalálhatóak a szükséges, vállalkozásokat támogató alkalmazások. A keresőben kulcsszavakra, nevekre egyszerűen rá lehet keresni, így könnyedén megtalálhatóak a szükséges funkciók és szolgáltatások.

 

A részletes kereső segítségével kategóriákra és típusokra is lehet szűrni. A keresett találatra kattintva a részletek, a bővebb információk is könnyen megtalálhatóak. Itt nemcsak a kiválasztott lehetőség bemutatása történik, az is kiderül, hogyan lehet használni és beszerezni. 

 

Milyen szolgáltatások találhatóak a Billingo Marketplace-en? Például Pályázatfigyelő, Partnerfigyelő és Céginfó, amelyek hasznosak lehetnek az egyéni vállalkozás mindennapjai során.

 

Villámgyorsan és egyszerűen létrehozhatóak az integrációk

 

Az előfizetés gyorsan és egyszerűen elindítható, és választható éves vagy havi fizetési lehetőség is. Nemcsak webáruházakkal köthető össze a Billingo, hanem foglalási, pénzügyi és nyilvántartó rendszerekkel is.

 

Az összekötéseket különféle beállítási segédletek, útmutatók könnyítik meg. Amennyiben API-val történik az összekötés, csupán meg kell adni az API-kulcs elnevezését és menteni. Ezt követően a Billingo elkészíti a kulcsot. A Billingo Marketplace segítségével villámgyorsan létrehozhatóak az integrációk.

 

Mire jó a Billingo API? Hol találhatóak a generált kulcsok?

 

A Billingo API biztosítja a külső összekötéseket, segítségével összeköthetőek a szoftverek, a programok és a webáruházak, így automatizálhatóvá válik a számlázás. Mindez nemcsak időt és energiát, hanem pénzt is spórol a vállalkozás számára. Pár másodperc alatt lehet generálni új API-kulcsot.

 

Hol találhatóak a vállalkozó által generált kulcsok? A Marketplace menüponton belül, az API-kulcsok alatt. Az itt lévő kulcsok másolhatóak, szerkeszthetőek vagy akár törölhetőek is. Amennyiben szükséges, új kulcsok is létrehozhatóak.

További híreink
Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csizma már elkél, főként a hűvös reggeleken. Biztosan mindenki f...
2021-10-20 09:33:53, Hírek, Színes Bővebben
Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
Hallottunk már a TDT fogalmáról? Ismerjük az általa kínált lehetőségeket, amelyek egészen újfajta távlatokat nyithatnak meg előttünk a napon belül történő kereskedés szem...
2021-09-20 17:15:44, Hírek, Színes Bővebben
Az akkumulátoros vibrátorok előnyei
Egyre többen választanak akkumulátoros vibrátorokat, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Mivel bármikor és bárhol használatba vehetőek, így nem csoda, ...
2021-09-17 23:08:09, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csiz...
Bővebben >>