. Ma Auguszta napja van.
Mintegy százan tüntettek a CEU ellen
2017-04-23 07:29:22
Mintegy százan tüntettek a CEU ellen

Mintegy százan tüntettek a CEU ellen

MTI Fotó: Mohai Balázs


Tián Pál, az Értünk Értetek Keresztény Mozgalom szóvivője a "nemzetellenes megmozduláscunami" ellen tiltakozva arról beszélt, hogy az egyetem melletti tüntetéseken "Budapest lakosságának öt százaléka hőbörög", ráadásul a résztvevők zöme külföldi.
    

Hangsúlyozta, megmozdulásukkal nem Orbán Viktort támogatják, kormányváltást szeretnének, de jobbról, "békében és boldogan akarunk élni Magyarországon, magyarként", és "nem akarjuk a liberális anarchiát". 
    

Bertha Szilvia, a mozgalom elnöke szerint a CEU-nál sokkal nagyobb problémák vannak az országban, így az emberek 99 százalékát nem érdekli ez a kérdés, hiszen milliók küzdenek a túlélésért.
    

Poszpischek Tamás, a labdarúgó szurkolói csoportok szervezetének képviselője azt hangsúlyozta, nem szeretnék, ha túl sokáig, például a jövő évi választásokig tartana ez "a liberális Woodstock", már csak azért sem, mert a CEU nem országos ügy.
    

A közösségi médiában hirdetett demonstráció kezdetén féltucatnyi, magyar és uniós zászlóval felszerelkezett ellentüntető jelent meg, de a két tábort a rendőrök elválasztották egymástól.

 

MTI

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>