. Ma Béla napja van.
Mindent elloptak, ami mozdítható
2014-09-19 00:01:02
Mindent elloptak, ami mozdítható

Mindent elloptak, ami mozdítható

A Nagykátai Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. László 18 éves és D. Mihály 37 éves tápiószecsői, valamint L. Géza 31 éves borsodnádasdi lakos ellen - tájékoztatott az előzményekről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Mint közleményében a hatóság leírta, P. László és 37 éves társa 2013. június 24-én 4 óra és 18 óra közötti időben a sülysápi vasútállomásról eltulajdonított egy személygépkocsit úgy, hogy a 18 éves férfi betörte a jármű hátsó ablaküvegét, azon keresztül D. Mihály bemászott az utastérbe, szétbontotta a gyújtáskapcsolót és a vezetékeket összeérintve beindította a motort.

 

 

A gyanúsítottak az autóval Tápiószecső irányába indultak el, azonban a 31. számú főút 51-es kilométerszelvényénél árokba csúsztak. A Tápiószecsői Rendőrőrs járőre a baleset helyszínének közelében felfigyelt a főúton gyalogoló férfiakra, akiket intézkedés alá vont. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a személygépkocsit nem sokkal korábban ők tulajdonították el Sülysápról.

 

 

A nagykátai nyomozók P. Lászlót és D. Mihályt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Az eljárás során kiderült, hogy a két férfi 2011. január és 2013. június közötti időszakban további 25 vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével hozható összefüggésbe. A tápiószecsői gyanúsítottak 6 esetben próbáltak meg személygépkocsit eltulajdonítani Sülysáp területéről, de végül csak egy autót tudtak elvinni. A három férfi a gyanú szerint hétvégi házakba, élelmiszerüzletekbe és büfékbe tört be, és két kerékpárt is eltulajdonított.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 3 bűncselekmény elkövetésében - a tápiószecsői férfiak mellett - L. Géza is részt vett tettesként. Őt a nyomozók 2014. augusztus 6-án gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A háromgyanúsított ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére - zárul a közlemény.

 

Gyömrői Hírhatár/ Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>