. Ma Auguszta napja van.
Minden költöztetés a bútorok csomagolásával kezdődik
2021-06-12 11:49:04
Minden költöztetés a bútorok csomagolásával kezdődik

Minden költöztetés a bútorok csomagolásával kezdődik

Legalábbis akkor, ha azt szeretné, hogy a bútorai sérülésmentesen megérkezzenek az új helyükre. És ugye Ön is ezt szeretné?

 

Nem spórolhatja el a nulladik lépést!

 

Egyszerűen elkerülhetetlen a bútorok megfelelő becsomagolása. Legalábbis akkor, ha olyan költöztető céget bízik meg a fuvarozással, akik igényesek a munkájukra, és figyelnek a megbízó vagyontárgyaira. Persze ha olyan céget választ, amelyiknek mindegy, hogy milyen állapotban érnek a bútorai az új címére, akkor megspórolhatja. De utólag már hiába szeretne máshogy választani.

 

Egy megbízható cég figyel a költöztetés minden lépésére

 

Természetesen van akkor is megoldás, ha nem szeretné Ön elvégezni a becsomagolást, vagy épp azt sem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Ha olyan céget választ, akiknek fontos a szállítandó bútorok épsége, akkor ők egyszerűen nem fogják rosszul csomagoltan felpakolni őket. Az ilyen profi cégeknél a költöztetés szabályok mentén folyik, sőt 100%-os felelősségvállalási garanciájuk is van.

 

Akár azt is kérheti az olyan cégektől, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, hogy ők csomagolják be szakszerűen, amit kell. Bár ez többletköltséggel jár, de ha Ön nem szeretne ezzel bíbelődni, vagy szeretné szakszerű kezekre bízni a csomagolást, akkor megéri.

 

És természetesen nem csak az előcsomagolás a fontos, de az is, hogy hogyan lesznek felpakolva a bútorok a teherautóra. Egy rutinos szakember már a helyszínre érkezve, felmérve a bútorokat tudni fogja, hogy mit mi után és hogyan kell felpakolni. Méghozzá úgy, hogy a lehető legkisebb esély legyen a sérülésekre. De persze mindemellett előkerülnek a jó vastag pokrócok is, és a bútorok rögzítést is kapnak. Ezzel ki lesz maxolva a szállítandó bútorok biztonsága.

 

Szétszereljem? Ne szereljem szét?

 

Ez egy olyan kérdés, amit sokan fel szoktak tenni (főleg maguknak) a költöztetés megkezdése előtt. Ha a szakemberekre bízza a bútorok becsomagolását, akkor ők ezt is meg fogják oldani. Ha viszont Ön fogja előkészíteni a szállításra őket, akkor érdemes a következőképpen gondolkozni.

 

Amennyiben 200 kg feletti bútorról van szó, érdemes lapra szerelni. Ugyanígy érdemes több részletben elkezdeni a szállítását az “L” alakú kanapéknak is. És persze ezt a sort fogják erősíteni a háromajtós szekrények is.

 

Fontos szempont még, hogy mi fér ki az ajtón? Mindent szét kell szerelnie, amit nem lehet gond nélkül kivinni, kiforgatni az ajtón. Ugyanígy érdemes a sokadik emeletről költözés előtt megnézni, hogy mekkora a lift ajtaja. Majd mindent szétszedni, ami azon nem fog beférni.

 

Ahhoz, hogy gond nélkül lemenjen a költöztetés, ezeket a lépéseket nem tudja megspórolni. Készüljön fel!

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jóllehet az autópálya-matrica évről évre költségesebb, legalább az infláció mértékével növekszik az ára, az au...
Bővebben >>