. Ma Frigyes napja van.
Milyen egy jó polírozógép?
2023-09-13 09:48:44
Milyen egy jó polírozógép?

Milyen egy jó polírozógép?

A szép eredményhez érdemes egy ergonomikus kialakítású készüléket vásárolni, amellyel precízen lehet dolgozni. A siker kulcsa az, hogy állandó nyomatékkal és fordulatszámmal lehessen a gépet használni, amihez a konstans elektronika a garancia.

 

Fontos szempontok a kényelmes polírozáshoz

 

A POLIRTECH.HU kínálatában több polírozógépet lehet találni, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak. Ilyen a Liquid Elements A1000 is, amelyet három, illetve nyolc milliméteres excentrikus mechanizmusú fejekkel forgalmaznak. Ezekkel még az olyan felületeket is jól meg lehet munkálni, amelyekhez nem lehet olyan egyszerűen hozzáférni.

 

Kezdőkben felvetődhet, hogy miért lényeges szempont, hogy legalább két akkumulátor legyen egy polírozógéphez. Elég bosszantó, ha az ember nekilát a munkának, majd lemerül a gép akksija, és meg kell várni, amíg feltöltődik. Ha viszont van két akku, akkor eleve kétszer annyi ideig lehet dolgozni, és amíg éppen a másodikat nyüstöljük, addig egyet lehet tölteni. Ezek az akksik egyébként 45 perces üzemidővel rendelkeznek, és egy óra alatt 100%-ra feltölthetők.

 

Célszerű megvizsgálni, mit kapunk a pénzünkért!

 

A polírozógépeket gyakran komplett szettben árulják a webshopok. A POLIRTECH.HU webáruházában kapható Liquid Elements A1000-hez például tartozik egy 1x3 mm-es, valamint egy 1x12 mm-es Exzenter mechanika. A csomaghoz adnak még egy rotációs mechanikát, továbbá egy 38 mm-es felfogatót is.

 

A szettben két akkumulátor található. Ezek egyenként 12V-os, 2.0 Ah Li-Ion típusú akkuk. Tartozik hozzájuk természetesen töltő is, de azt tudni kell, hogy ez nem minden webshopnál és nem minden szettnél van így. Ezért érdemes rászánni néhány percet arra, hogy az áttanulmányozzuk a kiszemelt termék adatlapját.

 

Jó tisztában lenni azzal, hogy milyen műszaki adatokkal rendelkezik a készülék

 

A már emlegetett Liquid Elements A1000 esetében lehet a három, valamint a nyolc milliméteres excentrikus vagy normál forgómozgást is választani. Hosszú távon sokat számíthat, hogy mennyit fogyaszt egy gép. Ez a modell 90 W-tal működik, ami kifejezetten jónak nevezhető.

 

A készülék 5 fokozatú, a forgási sebességet percenként 2500 valamint 6000 között lehet változtatni. 12V az eszköz működési feszültsége, és sztenderd, 38 mm-es tárcsa átmérővel rendelkezik. Ehhez nyugodtan lehet vásárolni 40 mm-es polírozószivacsokat.

 

Évekkel fiatalodhat meg a kocsi külseje

 

Egy szakszerűen elvégzett polírozás eredményeként úgy tűnhet majd, mintha évekkel megfiatalodna a kezelt autó. Az azonban fontos, hogy kellő felkészülést követően álljunk neki a polírozásnak. Mindenképpen hasznos alaposan átolvasni a polírozógép használati útmutatóját.

Utoljára frissítve: 2023-09-18 16:50:18

További híreink
Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
A Medián legújabb felmérése szerint a Fidesz támogatottsága csökkent, míg a Tisza Párté nőtt. A választók körében a Fidesz 42,8%-ra esett vissza a korábbi 44,8%-ról, míg ...
2024-07-18 12:49:02, Hírek, Színes Bővebben
Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
Az egyetemi hallgatók politikai részvétele jelentősen nőtt az elmúlt öt év során, miközben egyre többen képzelik el, hogy hosszú távon külföldön éljenek. Ezt támasztja al...
2024-07-14 12:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
Megvált utolsó nagy értékű ingatlanától is a Magyar Szocialista Párt – értesült az rtl.hu. A csatorna hírportálja úgy tudja, hogy a több mint 6800 négyzetméteres telken e...
2024-07-14 12:22:50, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Július 1-jétől szünetelni fog a szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás a Keszthelyi Kórházban – ez olvash...
Bővebben >>