. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023-03-29 09:41:57
Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?

Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?

Mit tud egy otthoni kamera vagy kamerás ajtócsengő?

 

Egyáltalán hol lehet ilyet beszerezni? Utóbbi kérdésre a válasz nagyon egyszerű: a Xiaomishop.hu kamerái, kamerás ajtócsengői között garantáltan megtalálhatjuk azokat a termékeket, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonunkhoz. Egyáltalán nem kell aggódni a költségek miatt, mivel már alig több, mint 10.000 Ft-ért is találhatunk nagyon jó minőségű kamerát, ami megváltoztathatja a mindennapjainkat.

 

Egy ilyen készüléknek a fő feladata az, hogy figyelemmel tudjuk követni ki az, aki elhalad otthonunk bejárata előtt, vagy éppen ki az, aki kopog, csenget hozzánk. Viszont annál sokkal többet nyújtanak, mint egy átlagos biztonsági kamera. Az otthoni Wi-Fi hálózathoz is képesek csatlakozni, ami azért is előnyös, mert egy applikáció segítségével élőben követhetjük az eseményeket. Ha éppen nem várt vendég érkezik hozzánk, másodperceken belül meg is nézhetjük, hogy ki az.

 

Ehhez természetesen szükség van egy okostelefonra, valamint a megfelelő applikációra és aktív internet-hozzáférésre. További előnye az is, hogy nem szükséges az, hogy azonos Wi-Fi hálózatra legyünk csatlakoztatva, mint a kamerás ajtócsengő. Bárhol bármikor megnézhetjük, hogy mi újság otthon, van-e/volt-e bármi mozgás. Ma már kaphatóak olyan változatok is, amelyek mozgásérzékelővel is el vannak látva, így azonnal értesítést kapunk arról, ha éppen mozgás van a bejárat előtt vagy éppen az udvaron. Másodperceken belül ellenőrizhetjük a történteket. 

 

Bármilyen otthon esetében alkalmazható

 

Egy ilyen kamera felszerelése szinte gyerekjáték. Könnyedén felcsavarozható, akár még az ajtófélfára is. Már önmagában a jelenléte is növeli a biztonságot, de arra is van lehetőség, hogy elrejtsük a készüléket. Kis mérettel rendelkeznek, így könnyedén elrakhatjuk egy nehezen észrevehető sarokba is akár. Egy csapásra biztonságosabb és kényelmesebb lesz otthonunk használata, mindez elérhető áron. Az applikációnak köszönhetően nem kell folyamatosan a videók letöltésével, tárolásával foglalkozni. A fontosabb részleteket bármikor visszanézhetjük és le is menthetjük őket.

 

Hatalmas választék

 

Ma már többféle kamera és kamerás ajtócsengő közül választhatunk, amelyek funkcióban, szolgáltatásban is különböznek. Vannak modellek, amelyek sokkal tovább bírják egyetlen töltéssel és kábeles megoldásokat is találhatunk még. Ha elakadunk a vásárlás során, kérjük ki nyugodtan szakember segítségét.

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>