. Ma Szabina napja van.
Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
2021-09-20 17:15:44
Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?

Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?

Átvesszük ugyanis a lényegét, majd pedig részletesen is belemegyünk abba, hogy pontosan mekkora potenciált rejthet a TDT a számunkra.

 

Először is vegyük át röviden, hogy pontosan mi a TDT jelentése és lényege

 

A TDT egy rövidítésnek számít, az angol Technikai DayTrade kifejezésből származtatva. Lényegét tekintve pedig gyakorlatilag egy befektetési céllal alkalmazható terméknek számít. A TDT hozzáadott értéke abban rejlik, hogy praktikus lehetőséget kínál magyar részvények tőkeáttételes kereskedelmére, méghozzá napon belül.

 

Magyarul az aktuálisan rendelkezésre álló tőkénknél nagyobb értékben is kereskedhetünk magyar részvényekkel napon belül abban az esetben, hogyha élünk a TDT által kínált lehetőségekkel. Értelemszerűen kifejezetten komoly potenciált rejt magában, leginkább az aktív kereskedők szemszögéből nézve.

 

Milyen haszonnal kecsegtet a TDT igénybevétele és használata? 

 

Mindenképp beszédes adatnak számíthat, hogy a Random Capital-nál is igényelhető TDT által a napon belül realizálható nyereség akár hétszerese is lehet annak a nyereségnek, amit TDT hiányában reálisan elérhetnénk. Mondhatni a TDT segítségével tehát áthidalhatók a napon belüli értékpapír kereskedelem egyébként meglehetősen korlátozott hozamai és kockázatai.

 

Tehát azt az egyébként általános jelenséget tudjuk így proaktívan megkerülni, hogy a részvények napon belül alapvetően csak egy bizonyos limiten belül mozoghatnak felfelé és lefelé irányba. Ha tudjuk mit csinálunk, akkor a TDT kézenfekvő eszköznek bizonyulhat ahhoz, hogy ezeket a korlátokat többszörösen el tudjuk mozdítani.

 

Merthogy a Technikai DayTrade olyan financiális termékként érvényesülhet, amelyik a vételi/long, illetve az eladási/short pozíciók felvételét ugyanúgy képes lehetővé tenni a számunkra.

 

Amivel célszerű előzetesen tisztában lenni a TDT használata kapcsán

 

Először is kezdjük a TDT megbízások teljesítésének díjával, aminek az értéke 0,1%, és legalább 199 Ft. Ami az adott napi lehetőségeket illeti, mindig az adott kereskedési napon és a piaci körülmények fényében derül ki, hogy pontosan melyik értékpapírokra és mekkora tőkeáttétellel van lehetőség TDT megbízás leadására.

 

Azt nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Technikai DayTrade ügyletek magas kockázattal járnak alapvetően. Többek között ezért is utaltunk rá fentebb, hogy a TDT által kínált lehetőségek kiaknázához tényleg nem árt, ha pontosan tudjuk mit csinálunk.

 

Amennyiben ez a kitétel teljesül, akkor tényleg reális esélyünk lehet a normálhoz képest akár többszörös nyereséget realizálni a napon belül történő kereskedés keretei között.

További híreink
Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csizma már elkél, főként a hűvös reggeleken. Biztosan mindenki f...
2021-10-20 09:33:53, Hírek, Színes Bővebben
Az akkumulátoros vibrátorok előnyei
Egyre többen választanak akkumulátoros vibrátorokat, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Mivel bármikor és bárhol használatba vehetőek, így nem csoda, ...
2021-09-17 23:08:09, Hírek, Színes Bővebben
Az élvefogó patkánycsapda előnyei
Sem állatok, sem magtár nem szükséges ahhoz, hogy a kertünkben előbb-utóbb megjelenjenek a kellemetlen rágcsálók. Nyáron a forróság miatt ivóvizet keresve gyakori látogat...
2021-08-17 13:25:54, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csiz...
Bővebben >>