. Ma Auguszta napja van.
Melegszik az idő a következő napokban
2017-03-12 16:50:24
Melegszik az idő a következő napokban

Melegszik az idő a következő napokban

Hétfőn a nap első felében az ország legnagyobb részén napos idő várható, legfeljebb a Tiszántúlon lehet egy-egy zápor. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és a környékén megerősödik a légmozgás, másutt csak élénk széllökések lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul, északkeleten lehet legenyhébb az éjszaka. A legmagasabb hőmérséklet 10-14 fok között valószínű.


Kedden keletebbre csak rövid napos időszakok várhatók, és arrafelé helyenként záporeső is előfordulhat, másutt többórás napsütésre lehet számítani. A minimummérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között valószínű, a Dunántúlon és az északi völgyekben lehet néhol fagy. A nappali maximumok 9-14 fok között alakulnak, Nyugat-Dunántúlon lesz a melegebb.
    

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán, március 15-én hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. Napközben csapadék nem valószínű, inkább csak este északkeleten fordulhat elő egy-egy zápor. Emellett sokfelé élénk, néhol erős lehet a szél. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 4, napközben plusz 11-16 fok között alakul a hőmérséklet, északnyugaton, nyugaton lesz a melegebb.

    

Csütörtökön reggelre csökken a felhőzet, és többnyire gyengén felhős, napos időre lehet számítani, csapadék napközben már sehol sem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 12-16 fok között várható.
    

Pénteken túlnyomóan derült, száraz idő várható. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 3 fok között valószínű. A nappali maximumok 13-17 fok között alakulnak. 
    

Szombaton északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és elszórtan eső, zápor is kialakulhat és többfelé megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 0-5 fok lehet, napközben 14-19 fokig melegszik a levegő.
    

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult idő valószínű, és többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Emellett nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8 fok között valószínű. A nappali maximumok 10-16 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>