. Ma Edina napja van.
Megkezdődött a "számlagyári-per"
2012-05-30 15:52:28
Megkezdődött a

Megkezdődött a "számlagyári-per"

Május 29-én a Kecskeméti Törvényszéken megkezdődött a 32 vádlottat felvonultató úgynevezett "számlagyári" büntetőper, melyben Gyömrő polgármestere mint hetedrendű vádlott is érintett. 


A per első hét vádlottja ellen különböző adócsalás a vád, a bűnszervezeti minősítés azonban a büntetési tétel felső határát a duplájára emeli. A gyömrői polgármester, Gy. Levente a hetedrendű vádlott, így amennyiben a bíróság  bűnösnek találja, akár tizenhat évet is kaphat majd büntetésként.

Gyömrő első embere tagadja bűnösségét, felmentéséért három ügyvéd is dolgozik.

A bírói tanácsot a „maffiaperekből”, azaz a budapesti Radnai-klán és a Zuschlag János ellen büntetőeljárásokból országosan ismertté vált dr. Fodor Endre bíró vezeti.

 

AZ ELSŐ TÁRGYALÁSRÓL TOVÁBBI RÉSZLETEKET PARTNEROLDALUNK, A KECSKEMÉTI HÍRHATÁR OLDALÁN OLVASHATNAK...


KAPCSOLÓDÓ CIKK: Gyömrő polgármestere a számlagyártó bűnszervezetben


---


FRISS: A Heti Válasz május 24-i száma is részletesen foglalkozik az üggyel és főleg Gy. Levente üzleti kapcsolataival, az ún. "Máltai lovagrendben" betöltött szerepéről és nem mellékesen a gyömrői érdekeltségű vállalkozások térnyeréséről.

A napokban "valaki" minden gyömrői postaládába eljuttatta a cikk lefénymásolt példányát, a "Gyömrő a bűn városa?!" meglehetősen szenzációhajhász és túlzó üzenetű címmel...(hiszen ezzel egy várost bélyegez meg a vádlott helyett)

Valószínűleg a politikai ellenfelek most dörzsölik a tenyerüket, hiszen ebből az ügyből könnyen előnyt tudnak kovácsolni, még akkor is, ha esetleg a polgármestert végül felmenti a bíróság.

A lakosok jólinformáltságának biztosítása persze nemes feladat, azonban ez az akció most csak önös érdekeket szolgál. Habár az is igaz, hogy ezt a lehetőséget a mai politikai viszonyok között valószínűleg senki sem hagyta volna kihasználatlanul, mégis talán azt is be kellene látni, hogy a jelenlegi városvezetés vélt vagy valós hibáinak, esetleg bűneinek (majd a bíróság eldönti) emlegetése mellett jelenleg semelyik gyömrői párt, szervezet nem rendelkezik olyan erős, szakértői háttérrel, lakossági támogatottsággal és ismert programmal, amely alkalmassá tenné a város irányítására. Mert a jószándék nem elég egy város működtetéséhez, viszont mást egyelőre senki nem tud felmutatni...

Utoljára frissítve: 2012-05-30 15:59:47

További híreink
Továbbra sem lesz új OTP automata Gyömrőn
A sajnálatos hírről egy olvasónk tájékoztatta szerkesztőségünket. Rendszeres olvasónk magánemberként kereste meg az OTP Bankot egy új automata gyömrői telepítése ügyében.
2020-02-26 08:01:14, Hírek, Aktuális Bővebben
Ma van a Kommunista Diktatúra Áldozatainak Emléknapja
Az emléknap alkalmából néma főhajtással városunkban is tiszteleghetünk az áldozatok előtt. A megemlékezők kegyeletüket egy-egy mécses, vagy koszorú elhelyezésével a mai n...
2020-02-25 10:53:07, Hírek, Aktuális Bővebben
Elhunyt Csukás István
Életének 84. évében elhunyt Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
2020-02-24 11:55:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Január 31-étől, péntektől ismét tüdőszűrést tartanak Gyömrőn, a volt KIOSZ épületében (Táncsics Mihály út 49.)...
Bővebben >>