. Ma Auguszta napja van.
Másodperceken múlt egy család élete Gyömrőn
2020-01-25 12:28:17
Másodperceken múlt egy család élete Gyömrőn

Másodperceken múlt egy család élete Gyömrőn

A kocsiban egy anyuka ült gyermekével, akik azonnal elhagyták a járművet. Az anya hívta a 112-es segélyvonalat és kérte a vasúti forgalom leállítását, valamint, hogy küldjenek segítséget a helyszínre.

 

A forgalmat nem sikerült azonnal leállítani, rá kis időre a másik vágányon teljes sebességgel robogott el egy gyorsvonat. Csak a szerencsén múlt, hogy nem azon a vágányon közlekedett, amelyen a család autója fennragadt.

 

Szerencse a szerencsétlenségben

 

A teljes sötétségben senki nem látta a történteket, de ekkor – az anyuka beszámolója szerint – mintegy varázsütésre a semmiből egy autómentő tűnt fel, aki azonnal cselekedett. Ráfordult a sínekre és kimentette a sínre sodródott autót, majd haza is szállította a rémült családot. A gyors cselekvésnek hála sem emberéletben sem anyagiakban nem történt veszteség.

 

Az anyuka köszönete

 

A hír azért került nyilvánosságra, mert a nagy ijedtségben nem maradt idő arra, hogy a hölgy köszönetet mondjon a segítőjének, ezért írt a közösségi hálóra, hátha valaki felismeri az autómentőt.

 

A hozzászólások alapján már más is járt hasonlóan ezen a gyömrői vasútátjárón. Mivel itt a vonatforgalom nagyon sűrű, így reméljük, hogy az önkormányzat illetékesei az esetről értesülve intézkedéseket tesznek és lehetőség szerint biztonságosabbá teszik a vasúti átkelőt.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>