. Ma Gedeon napja van.
Marad az enyhe időjárás január utolsó napjaiban is
2018-01-28 17:31:48
Marad az enyhe időjárás január utolsó napjaiban is

Marad az enyhe időjárás január utolsó napjaiban is

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után általában napos idő valószínű, csak északkeleten lesz eleinte még több a felhő, és ott reggel, délelőtt kisebb eső még előfordulhat, másutt nem valószínű csapadék. Megélénkül, az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön időnként meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de a szelesebb helyeken 5 fok is lehet. Napközben 9-14 fokig melegszik a levegő.
    

Kedden a többórás napsütés mellett helyenként előfordulhat futó zápor. A szél megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. A leghidegebb órákban 0-5 fok lehet. A nappali maximumok 8-13 fok között alakulnak.
    

Szerdán többnyire közepesen felhős lesz az ég, délen várható a több napsütés. Estig nem valószínű csapadék, este azonban az északi megyékben gyenge eső már előfordulhat.  A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 4-11 fok között várható.
    

Csütörtökön, február első napján erős lesz a szél és többfelé várható csapadék: estig eső, estétől azonban előbb a Dunántúlon, majd a főváros tágabb környékén is egyre több helyen várható havas eső, hó. A leghidegebb órákban 1-6 fok lehet. Napközben 6-12 fokig melegszik a levegő.
    

Pénteken eleinte többfelé, majd egyre inkább csak délkeleten várható csapadék: eső, havas eső, hó vegyesen. A szél erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 2, a maximumhőmérséklet 2-6 fok között alakul.
    

Szombaton is  erős lesz a szél. Felhős idő várható helyenként záporral, hózáporral. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet 1-6 fok között valószínű.
    

Időnként vasárnap is erős lesz a légmozgás. Elszórtan várható eső, zápor. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 1, a maximumhőmérséklet 2-8 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>