. Ma Jusztin napja van.
Már valós időben is követhetjük a tranzakciókat
2024-05-07 16:31:20
Már valós időben is követhetjük a tranzakciókat

Már valós időben is követhetjük a tranzakciókat

Egy komplex szolgáltatásról beszélünk

 

A Bizpay a Worldline szolgáltatásait hozza el nekünk Magyarországon, ami bankkártyás fizetési megoldásokat, valamint ezekhez kapcsolódó, magas szintű funkciókat jelent a kereskedők számára. Ezek közé tartozik az olyan népszerű platform is, mint a MyPortal, ami teljesen felhőalapú, és a segítségével valós időben követhetjük a bankkártyás tranzakciókat. Lehet az fizetés, előfoglalás vagy visszatérítés is. Az adatokhoz konkrétan bármikor, a hét minden napján és a nap minden órájában hozzáférhetünk. 

 

A MyPortal bárhonnan megnyitható, ezzel a munkavégzés hatékonysága is nagymértékben növelhető. A kereskedők a fizetési tevékenységekről kimutatásokat tudnak készíteni, az egyes problémákra vagy anomáliákra gyorsan reagálhatnak. Az egész élményt teljesen személyre lehet szabni, mivel a felhasználói felületet az alkalmazottak szerepeinek, felelősségeinek megfelelően lehet beállítani. Ez az egész élményt javítani fogja, ami szintén hozzájárul a magas szintű hatékonyság eléréséhez.

 

Az üzleti életben nagy szerepe van a jelentéseknek és elemzéseknek. Ezzel a vállalkozás teljesítményébe is részletesen betekinthetünk, hogy még jobb, megalapozott döntéseket tudjunk hozni a mindennapokban. A MyPortal szolgáltatás segítségével az üzlet napi szintű működésének hatékonyságát lehet növelni.

 

Érdemes kihasználni az innovatív lehetőségeket

 

Az elmúlt pár évben a vásárlói igények is hatalmas változáson mentek keresztül. A digitális megoldások, elektronikus fizetési lehetőségek egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a mindennapokban. Amelyik vállalkozás, üzlet nem kezd el időben alkalmazkodni a változó igényekhez, az idővel le fog maradni a piaci versenyben. Nem egyszer lehet azt tapasztalni, ha egy adott boltban nincs lehetőség bankkártyás fizetésre, akkor a vásárló inkább továbbáll és keres egy olyan helyet, ahol van bankkártya-elfogadás.

 

A jövő egyértelműen ebbe az irányba halad

 

A vásárlói élmény és kényelem elsődleges minden vállalkozás számára. A fizetés szempontjából ez annyit jelent, hogy mindennek gyorsan, megbízhatóan és zökkenőmentesen kell történnie. Az ügyfelek azonnal megjegyzik, ha egy adott helyen valami fennakadás történik a tranzakció során. Ha nem az elérhető legjobb szolgáltatást használjuk, nem fordítunk kellő figyelmet a tranzakciók kezelésére, az idővel a vásárlói elégedettség csökkenéséhez fog vezetni, amit egyértelműen látni fogunk a vállalkozás teljesítményén, bevételén is.

További híreink
Választások után – sokan vannak még a változások ellen
Vasárnap Magyarországon helyhatósági és Európai Parlamenti választások voltak, az eredményeket világnézettől – pártállástól függően ki-ki úgy értelmezi, ahogy neki kedve...
2024-06-11 18:06:02, Hírek, Színes Bővebben
Egy jó krimi minden anyagi gondot megold!
Már annak, aki írja a történetet. Az olvasók esetében épphogy ellenkezőleg áll a dolog: elég egy nagyszerű krimi, és máris rákanyarodunk az író vagy írónő műveire, és ha ...
2024-06-10 15:57:07, Hírek, Színes Bővebben
Mit érdemes tudni a meddőségi kezelésekről?
Mikor van szükség a meddőség lehetséges okainak kivizsgálására? Milyen lépésekből áll a folyamat? A cikkben minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.
2024-06-08 11:19:49, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter, a TISZA párt alelnöke hétfőn este Rónai Egon – általa – provokatívnak vélt interjúkezdetére radi...
Bővebben >>