. Ma Márk napja van.
Májusban minden hétvégén szabadtéri rendezvények Monoron
2017-04-25 11:56:57
Májusban minden hétvégén szabadtéri rendezvények Monoron

Májusban minden hétvégén szabadtéri rendezvények Monoron

Májusban minden hétvégén más-más helyszínen szerveznek nagy érdeklődésre számot tartó eseményt. Május 6-án a Mozdulj MonorON programmal kezdődik a rendezvények sora. A tavaly létrejött tömegsport esemény új helyszínre költözik, a hangulatos Kis-tó mellett ingyenes aerobik edzés, a Tavas-park sétányain futóverseny várja a sportolni vágyókat! A délutáni program vendége ismét Katus Attila aerobik világbajnok lesz. A közös testmozgást követően városi futóverseny rajtol majd, a Tavas-park sétányain kijelölt körpályán 5,5 kilométeres távon, több korosztály számára hirdetnek versenyt.


Május 12-én az idei első jelentős könnyűzenei program lesz a városban, a hazai rock and roll legendás alakja Fenyő Miklós ad élő koncertet. A Piac-és Fesztiválcsarnokban egy esszenciát hallhat majd a közönség, a művész több száz nagysikerű slágeréből. Fenyő Miklós állandó sztárvendége Dolly valamint táncosok és professzionális színpad- és videotechnika színesíti majd a műsort.


Május 20-án, szombaton két nagyszabású rendezvényre is várják az érdeklődőket. Délelőtt a Strázsahegyi Tekerő versenyen mérhetik össze ügyességüket és gyorsaságukat az amatőr terepkerékpárosok, délután 16 órától pedig a monori Zeneiskola ünnepli majd 50 éves fennállását a Piac- és Fesztiválcsarnokban.


Május utolsó vasárnapján hagyományosan a Városi Gyereknapra várják a gyerekeket és családokat. A rendezvény idén megújul és új helyre költözik. A Balassi utcai játszótéren és KRESZ parkban rendhagyó Buborék Buli vár mindenkit. A nap legjobban várt vendége természetesen a népszerű Buborék együttes lesz majd.


forrás: Monor.hu


Utoljára frissítve: 2017-04-25 19:34:11

További híreink
Nagyratörő terveid vannak a weboldaladdal? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, hogy néhány tucat megabájtos tárhellyel is beéri. Azokon az ...
2024-03-21 16:18:30, Hírek, Kultúra Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>