. Ma Gedeon napja van.
Közös akcióban a rendőrség a gombai polgárőrség
2016-08-30 20:06:16
Közös akcióban a rendőrség a gombai polgárőrség

Közös akcióban a rendőrség a gombai polgárőrség

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség közreműködésével és az OPSZ Gépjármű Felderítési Tagozat Pest megyei régiójának segítségével egy Sigmoid ZsaruCAR CAMERA rendszámfelismerő rendszert használtak közösen a monori rendőrök és a gombai polgárőrök.

 

A készülék alkalmazása során ellenőrizték a közlekedő gépjárműveket, amely alapvetően a lejárt műszaki érvényességű, a forgalomból kivont, körözött, illetve lopott gépjárművek kiszűrésére alkalmas.  Az ellenőrzés ideje alatt a ZsaruCAR kamera segítségével összesen 1456 darab rendszám lekérésére került sor, aminek során 7 darab lejárt műszakival, valamint 4 darab forgalomból kivont gépjárművel közlekedőt szűrtek ki az intézkedő járőrök.

 

A kapitányság illetékességi területén a fokozott rendőri jelenlétre, valamint a rendszer használatára a következő hónapokban is lehet számítani tájékoztatta lapunkat a Monori Rendőrkapitányság.


Utoljára frissítve: 2016-08-30 20:06:41

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>