. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Közlekedik a család - Pest megyei döntő
2014-04-24 08:23:37
Közlekedik a család - Pest megyei döntő

Közlekedik a család - Pest megyei döntő


Pest megyét a Nádházi család képviseli az országos versenyen.


 

 

Az első helyen a Nádházi család végzett, akik a Salgó Hotelben tölthetnek el egy családi hétvégét és képviselhetik Pest megyét a "Közlekedik a család" országos döntőjén.

 

 

 

 

A húsvéti készülődés közepette hét család vágott neki Cegléden 2014. április 19-én a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által megrendezett "Közlekedik a család" elnevezésű verseny Pest megyei döntőjének.

 

 


A már több éves hagyománnyal rendelkező vetélkedő megnyitóján jelen volt Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének rendészeti helyettese, Dr. Ménkű Szilvia r. alezredes, megyei Közlekedésrendészeti Osztályvezető, Török Csaba r. alezredes, a Ceglédi Rendőrkapitányság vezetője, Földi László, Cegléd Város polgármestere, valamint Mentes Nándor, a Ceglédi Autóház ügyvezetője.

 



A résztvevők elsőként KRESZ tesztlapot töltöttek ki, majd a különböző állomásokon folyt tovább a küzdelem, így a versenyzőknek többek között a kerékcserénél, autós ügyességi pályán, illetve a közlekedési kvíz megválaszolásánál kellett számot adni tudásukról.

A Magyar Vöröskereszt minden évben közreműködőként vesz részt a versenyen. Idén szituációs gyakorlatsort állítottak össze, ahol a családok megmutathatták, hogyan viselkednének, mit tennének különböző krízishelyzetekben.
 
A verseny támogatóinak jóvoltából minden résztvevő ajándékkal térhetett haza, az első három helyezett pedig kupát kapott.

A harmadik helyen a Béres család végzett, akik a mogyoródi Aquaréna vízi szórakoztatóparkba nyertek családi belépőt. Második helyezett a tavaly győztes helyet szerzett Lasán család lett, akik egy hétvégét tölthetnek el a ceglédi kemping egyik apartmanjában.

Az első helyen a Nádházi család végzett, akik a Salgó Hotelben tölthetnek el egy családi hétvégét és képviselhetik Pest megyét a "Közlekedik a család" országos döntőjén.

 

Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Utoljára frissítve: 2014-04-24 08:24:38

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>