. Ma Emma napja van.
Jön az új háziorvos Gyömrőn
2016-07-26 12:19:59
Jön az új háziorvos  Gyömrőn

Jön az új háziorvos Gyömrőn

„Dr. Bató László közel 80 éves és igen csak ideje, hogy a körzet ellátását valaki fiatalabb lássa el. Voltak problémák az ellátásban, hiszen többszöri agyi problémákkal kórházba került.” – fogalmazta meg Mezey Attila alpolgármester 2016. június 13-án az önkormányzat nyílt ülésen, miért van szükség váltásra.

 

Ahogy a jegyzőkönyvből kiderül dr. Bató László helyére dr. Török Gábor fia, dr. Török Miklós jelentkezett. dr. Török Miklós ezen a nyáron szerzi meg belgyógyászati szakvizsgáját, ezt követően pedig 5 éve van arra, hogy megszerezze a háziorvosi kiegészítő külön vizsgáját. Addig is, mint belgyógyász láthatja el dr. Bató László körzetét.

 

Az ülésen a képviselő-testület javasolta, hogy a dr. Bató László által működtetett körzetet a jövőben dr. Török Miklós vegye át, majd felhatalmazta Mezey Attilát, hogy az ezzel kapcsolatos szükséges intézkedéseket megtegye.

 

GYH

Utoljára frissítve: 2016-07-26 12:28:59

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>