. Ma Béla napja van.
Ismét egyre többen költöznek Gyömrőre
2020-02-29 12:53:37
Ismét egyre többen költöznek Gyömrőre

Ismét egyre többen költöznek Gyömrőre

Az ingatlanközvetítő cég összesítése szerint a Budapest körüli 80 településből 78-ba többen költöznek, mint ahányan eljönnek. A népesség csak Gödöllőn és Százhalombattán csökkent. A legtöbb beköltözőt Érd, Szigetszentmiklós és Gyömrő fogadja, míg lakosságarányosan Délegyháza, Pócsmegyer és Nagytarcsa a legnépszerűbb.


Budapesten lakosságarányosan a XI. kerületben a legnagyobb a beköltözők aránya, míg a legtöbben a XI. és a XIII. kerületet választják. A népesség ennek ellenére ezekben a városrészekben is apad, és a vidékről érkezők egy része sem Budapestet választja - derül ki a közleményből.


Az Otthon Centrum az ingatlanárakkal indokolja a kiköltözési hullám újbóli erősödését. A drágább budapesti kerületekben 800 ezer forint a téglaépítésű lakások átlagos ára négyzetméterenként, a legnépszerűbb agglomerációs településeken pedig 600 ezer forint. A cég vezető elemzője hangsúlyozta, hogy a sok beköltözőt fogadó településeken jelentősen nőnek az ingatlanárak. Soóki-Tóth Gábor hozzátette ugyanakkor, hogy a fizetőképes kereslet szűkös, ezért nem a legnépszerűbb települések a legdrágábbak - olvasható a közleményben.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>