. Ma Márk napja van.
Iskolákkal értekezett Monoron a katasztrófavédelem
2017-02-20 18:57:24
Iskolákkal értekezett Monoron a katasztrófavédelem

Iskolákkal értekezett Monoron a katasztrófavédelem

A rendezvény egyik kiemelt napirendi pontja volt a közoktatási intézmények tűzvédelmi helyzetének áttekintése. Az értekezlet Gere Imre tű. ezredes, a Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének köszöntésével vette kezdetét. A bevezetőt követően Tóth László tű. alezredes tűzoltósági felügyelő előadását hallgathatták meg a tankerületi központ munkatársai, illetve az intézményvezetők. A felügyelő az aktualitások mellett gyakorlati példákon keresztül szemléltette, hogy az intézményvezetők részéről milyen felkészülést, ismereteket igényel a biztonságos környezet megteremtése.

 

A rendezvény zárásaként a kirendeltség-vezető kiemelte, az iskolák vonatkozásában kevés tűzeset következik be, de ennek ellenére nem szabad alábecsülni ennek kockázatát, főleg az intézményekben tanuló nagyszámú gyermekek épségére való tekintettel. Az ezredes kiemelte, hogy a további hasonló munkaértekezletet tervez a kirendeltség, amelyeken az erdőgazdálkodók, az agrárvállalkozások, valamint az ipartestületek képviselője is megszólításra kerülnek.

 

Fotó: PMKI Monor KvK

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>