. Ma Márk napja van.
iRun – szeptember 14., Gyömrő
2013-08-22 09:44:39
iRun – szeptember 14., Gyömrő

iRun – szeptember 14., Gyömrő

Idén újra megrendezésre kerül a környezetvédelmet és az egészséges életet népszerűsítő iRun futóverseny. A számos fellépővel kísért szórakoztató programot szeptember 14-én, szombaton tartják Gyömrőn, a Tófürdő körül. A közös programra mindenkit szeretettel várnak a szervezők, a Használtalma.hu, Gyömrő városa, és a RedBull.

 

Az eseményre amatőr futókat és családokat várnak, benevezni minimum 5-10 kg papírhulladékkal lehet a helyszínen 7 és 11:30 között. Az előnevezés e-mailben történik az info@irun.hu e-mail címen. A „nevezési díjért” cserébe a résztvevők a verseny végén Apple és a futással kapcsolatos termékeket nyerhetnek. Rajt:12 óra.

 

Verseny táv: 2,5, 5 vagy 10 km

 

Nyeremények:

Minden távban külön díjazzák a férfi és női nyerteseket valamint a 14 év alatti futókat oklevéllel és éremmel. A 10 km-es távot megnyerő férfi és női versenyző külön díjazásban részesül. A verseny végén a futók között Apple és futással kapcsolatos ajándékokat sorsolnak ki. A rendezvényen a környezetvédelmet támogató neves fellépők szórakoztatják előadásaikkal a futókat és a szurkolókat.

 

GYH

Forrás: iRun.hu

 

 

 

További híreink
Nagyratörő terveid vannak a weboldaladdal? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, hogy néhány tucat megabájtos tárhellyel is beéri. Azokon az ...
2024-03-21 16:18:30, Hírek, Kultúra Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>