. Ma Valter napja van.
iRun – szeptember 14., Gyömrő
2013-08-22 09:44:39
iRun – szeptember 14., Gyömrő

iRun – szeptember 14., Gyömrő

Idén újra megrendezésre kerül a környezetvédelmet és az egészséges életet népszerűsítő iRun futóverseny. A számos fellépővel kísért szórakoztató programot szeptember 14-én, szombaton tartják Gyömrőn, a Tófürdő körül. A közös programra mindenkit szeretettel várnak a szervezők, a Használtalma.hu, Gyömrő városa, és a RedBull.

 

Az eseményre amatőr futókat és családokat várnak, benevezni minimum 5-10 kg papírhulladékkal lehet a helyszínen 7 és 11:30 között. Az előnevezés e-mailben történik az info@irun.hu e-mail címen. A „nevezési díjért” cserébe a résztvevők a verseny végén Apple és a futással kapcsolatos termékeket nyerhetnek. Rajt:12 óra.

 

Verseny táv: 2,5, 5 vagy 10 km

 

Nyeremények:

Minden távban külön díjazzák a férfi és női nyerteseket valamint a 14 év alatti futókat oklevéllel és éremmel. A 10 km-es távot megnyerő férfi és női versenyző külön díjazásban részesül. A verseny végén a futók között Apple és futással kapcsolatos ajándékokat sorsolnak ki. A rendezvényen a környezetvédelmet támogató neves fellépők szórakoztatják előadásaikkal a futókat és a szurkolókat.

 

GYH

Forrás: iRun.hu

 

 

 

További híreink
Idén két napos lesz a Rákóczi napok Gyömrőn
Kétnapos rendezvénnyel és sok színes programmal készül Gyömrő a II. Rákóczi Ferenc emlékévnek alkalmából. Több helyszínen is lesznek a városban családi és lovas programok...
2019-06-07 21:16:05, Hírek, Kultúra Bővebben
Ünnepi műsör és koszorúzás október 6-án az Eskü téren
Megemlékezés az aradi vértanúk kivégzésének évfordulója alkalmából
2018-10-04 14:08:06, Hírek, Kultúra Bővebben
Bárki elérheti a Hallgatni Aranyt!
Elkészült az Arany János 131 versét és 70 levelét tartalmazó online hangoskönyv - mondta el Kucsera Tamás Gergely, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) főtitkára szerdán .
2018-06-06 12:46:45, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bringás járőrök álltak szolgálatba Gyömrőn, akik a nyári időszakban teljesítenek szolgálatot a városban.
Bővebben >>