. Ma Béla napja van.
Íme! Itt a Gyömrő 2000 Kör eltitkolt bejelentése!
2017-01-18 12:16:27
Íme! Itt a Gyömrő 2000 Kör eltitkolt bejelentése!

Íme! Itt a Gyömrő 2000 Kör eltitkolt bejelentése!

Furcsa, ugyanakkor sokat sejtető dolog történt kedden este. A Gyömrő 2000 Kör tagsága ülést tartott, ahol döntöttek az új polgármesterjelölt személyéről. Legalábbis erről szólt a szervezet első közleménye. A Gyömrő 2000 Kör arról tájékoztatta a lakosságot, hogy Gyenes Levente javaslatára egységesen Mezey Attilát jelölik a következő időközi választásra. A közlemény után kb 40 perccel a Signal TV is beszámolt a hírről saját honlapján.

 

Nem sokkal később érdekes fordulatot vett az ügy. A friss bejelentés ugyanis viharos gyorsasággal eltűnt a Gyömrő 2000 Kör Facebook oldaláról, majd ezután a signaltv.hu-ról is. Ez utóbbi lépés különösen furcsa, hiszen a televízió többször hangoztatta, hogy független az önkormányzattól, most mégis ismételten azt látni, mintha ugyanazok a kezek vezérelnék a civil szervezet közösségi oldalát és a helyi televízió honlapját.

 

A Gyömrői Hírhatár korábban már írt arról, hogy nem Mezey Attila az egyetlen esélyes jelölt a Gyömrő 2000 Körben. Sőt, információink szerint a hivatalban sokan kifejezetten nem nézik jó szemmel a korábban MDF-es színekben is induló, jelenleg pedig a Jobbik retorikáját használó alpolgármester előtérbe tolását. Ezért talán az sem zárható ki, hogy a színfalak mögött csöppet sem olyan egységes a szervezet, mint ahogy állítják, s talán mégsem engedik indulni Mezeyt.

 

A történtek miatt megkerestük a Gyömrő 2000 Kört és a Signal TV-t is. Előbbitől azt kérdeztük, hogy valóban Mezey Attila lett-e a szervezet polgármesterjelöltje és ha igen, miért törölték az ezzel kapcsolatos közleményüket. Utóbbitól azt tudakoltuk, hogy miért tüntettek el weboldalukról egy már bejelentett fontos hírt, illetve hogy ki kérte meg őket a cikk törlésére?

 

UPDATE: a Gyömrő 2000 Kör cikkünk után nem sokkal bejelentette, hogy "ismeretlen technikai hiba" miatt törlődött a tegnapi bejelentésük. Most ismét kirakták a közleményt, miszerint Mezey Attilát indítják polgármesterjelöltnek. Megválaszolatlan kérdés már csak egy maradt: milyen technikai hiba lehetett hatással egyszerre a Gyömrő 2000 Kör Facebook oldalára, illetve a Signal TV Facebook és weboldalára is?

 

Addig is az alábbiakban bárki elolvashatja a Signal TV eltüntetett cikkét:

 

 
GYH
 

Utoljára frissítve: 2017-01-18 14:31:17

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>