. Ma Orsolya napja van.
Így küldj csomagot egyszerűen Lengyelországba!
2020-09-24 19:47:24
Így küldj csomagot egyszerűen Lengyelországba!

Így küldj csomagot egyszerűen Lengyelországba!

Kényelmes, gyors, egyszerű

 

Mindössze annyit kell tenned, hogy megadod a szükséges paramétereket, amelyek egyértelműen fel vannak tüntetve a felhasználóbarát csomagfeladási felületen. Mindez csak néhány percbe telik, és anélkül elvégezheted, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből. Ha elindítottad a feladást, már csak várnod kell a futárra, aki kézbesíti küldeményedet háztól házig, egyenesen Lengyelországba. A Csomagnet.hu által nyújtott szolgáltatással elkerülheted a fárasztó sorban állást és cipekedést.

 

A regisztráció egyáltalán nem szükséges, viszont ha szánsz rá egy kis időt, klassz előnyökhöz juthatsz. Kényelmesebbé válhat a csomagküldés például, ha az összes korábban feladott küldeményed lementésre kerül. Ez azért bizonyulhat hasznosnak, mert ha egy korábbi csomag paramétereivel megegyezőt szeretnél feladni, csupán ki kell választanod azt. Nem kell ismét begépelni a méreteket és a címet, így az amúgy is rövid eljárást még jobban lerövidítheted.

 

Másik előnye a regisztrációnak a külföldi küldeményed nyomon követésének lehetősége. Akármikor megtekintheted, merre is jár éppen. Ez különösen jól jöhet akkor, ha a címzettet szeretnéd tájékoztatni csomagja hollétéről.

 

Miért válaszd a Csomagnet.hu-t Lengyelországi csomagküldéshez?

 

Számos érv szól mellette. Amellett, hogy Európa kedvelt futárcégei végzik a fuvarozást, kedvező csomagküldési díjakat is nyújt. Díjkalkulációra is lehetőséged van, mely után azonnal rendelhetsz is. Biztonságosan fizethetsz online a fuvardíjért bankkártyával vagy banki átutalással. A TNT futárszolgálat akár egy munkanapon belül kézbesíti küldeményedet, a DPD és a GLS fapados díjak mellett kínál minőségi kiszolgálást. Náluk 3-5 napos tranzitidővel lehet számolni.

 

További előnyök

 

A Csomagnet.hu összehasonlító oldalként is funkcionál. Nem kell száz oldalt végigböngészned, hogy rálelj a legkedvezőbb opcióra. Itt egyszerre tekintheted meg az éppen aktuális külföldi csomagfeladási díjakat. Természetesen az oldal által kínált alacsony árak nem az alacsony színvonalat tükrözik. A legnépszerűbb csomagszállító cégek közül válogathatsz, megtalálod például a GLS-t, a DPD-t vagy akár a TNT-t. A különféle vállalatok ajánlatait összehasonlítja számodra az oldal.

 

Fontos előnye még az oldalnak, hogy leveszi a címkézés terhét a válladról. A megadott adatok alapján automatikusan generál egyet, melyet a kézbesítő ragaszt rá a csomagra. Egyedül a TNT futárszolgálat esetén kell magadnak kinyomtatni.

 

Intézd Te is egyszerűen a csomagfeladást Lengyelországba az internet nyújtotta lehetőségekkel!

Utoljára frissítve: 2020-09-24 19:48:17

További híreink
Az Otthoni Szolgáltatás igénylésében rejlő hozzáadott érték
Az Otthoni Szolgáltatás egy kifejezetten előnyös kiegészítő opciónak számít akkor, amikor kölcsönt veszünk fel. A bejegyzés keretei között arra is rávilágítunk, hogy pont...
2020-09-17 22:06:41, Hírek, Színes Bővebben
Miért fontos a csontpótlás?
Fogászati implantátum beültetésére készülsz? Van néhány nagyon fontos tudnivaló, amiket mindenképp szem előtt kell tartanod, mielőtt belevágsz. Elsőként ismerd meg a cson...
2020-08-31 10:22:43, Hírek, Színes Bővebben
Mire is jó az előkészítő folyadék?
A műkörmös munka során szinte elengedhetetlen tartozékok a különböző előkészítő folyadékok. Aki még nem ismerkedett meg velük, nem is gondolná, hogy milyen fontos az, hog...
2020-08-24 21:17:21, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha csomagot tervezel feladni Lengyelországba, de se időd, se energiád a postán való várakozásra, a Csomagnet.h...
Bővebben >>