. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Így járnak a vonatok az ünnepek alatt!
2014-10-22 08:19:31
Így járnak a vonatok az ünnepek alatt!

Így járnak a vonatok az ünnepek alatt!

Az október 23-ai hosszú hétvégén és a november eleji, halottak napi hétvégén jelentősen megnő a forgalom, várhatóan a kiemelkedő időszakban naponta közel 500 000-en utaznak majd vonattal. A MÁV-START ünnepi menetrenddel, jelentős vonaterősítésekkel is készül erre. Továbbá felhívjuk utasaink figyelmét, hogy – elkerülve az indulás előtti sorban állást – jegyeiket elővételben is meg tudják vásárolni: akár interneten, mobiltelefonjukkal, jegyautomatáknál vagy a pénztárakban.


Az alábbi közlekedési rend szerint járnak majd a vonatok:

 

-       22-én, szerdánpénteki menetrenddel számolhatnak az utazók

-       23-án, csütörtökön a szombati közlekedési rend érvényes

-       24-én, pénteken és 25-én, szombaton ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

-       26-án vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok, viszont figyelembe kell venni az őszi óraátállítást is: október 26-án hajnali háromkor kettőre kell visszaállítani az órákat (ez 5 belföldi vonatot valamint 8 nemzetközi vonatpárt érint, részletek a honlapunkon)

-       október 31-én pénteki, november 1-jén szombati közlekedési rend szerint járnak a vonatok

 

Utasainknak javasoljuk a kényelmes internetes jegyelővételt (www.mav-start.hu): a jegyeket akár otthon is ki lehet nyomtatni, vagy átvehetőek a meghatározott állomások jegykiadó automatáinál. Emellett például – mobiltelefon egyenleg terhére – telefonnal is vásárolható jegy. Minderről további részletek a http://www.mav-start.hu/eticket oldalon. Jegyek természetesen elővételben bármelyik pénztárban vagy jegyértékesítő automatáknál is kaphatóak.

 

A két hétvégén, a kiemelt időszakban az összes InterCity kocsi közlekedik, ezeken felül a vasúttársaság más távolsági kocsikkal is erősíti a nagyobb forgalmú IC vonatait. Az elővételes menetjegyvásárlással utasaink segítik abban is a vasutasokat, hogy a legoptimálisabban csoportosíthassanak át plusz kocsikat, az előre láthatóan megnövekvő utazási igényekre fókuszálva. 


Utasaink számára az elővételi jegyvásárlással, a közlekedési renddel kapcsolatban további információkkal szolgálunk a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu címen, illetve nonstop rendelkezésre áll ügyfélszolgálatunk, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT-et, a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon!

 

Forrás: MÁV-START Zrt.

 

 

 

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>