. Ma Andrea napja van.
Hogyan halt meg Welsz Tamás?
2014-03-21 12:51:43
Hogyan halt meg Welsz Tamás?

Hogyan halt meg Welsz Tamás?

Nem könnyű elhinnem, hogy egy véletlen balesetről van itt szó.

 

Azt se tudtuk, a Nagy Botrányig, hogy él ebben az Univerzumban, ezen a bolygón, ezen a földrészen, ebben az országban egy Welsz Tamás nevű ember. Amikor megismertük a nevét, akkor is nehéz volt elhinni, hogy létező személyről beszélünk, mert személye nekem a Tanúba illő kitalált figura szerepének hatott.

 

 

 

A titokzatos Welsz, akinek van Budapesten egy lakása, abban a lakásban van egy bazi nagy páncélszekrény, ami nem az övé és hogy ez egyértelmű legyen rá is van írva öles betűkkel Simon Gábor neve. És ez a páncélszekrény rejti ürgebőrbe varrva Simon és mások hamis útleveleit.

 

Mondhatnám, 2014 tavaszán ismertem meg Welsz Tamást, akkor még nem tudtam...

 

 

 

A rendőrség letartóztatta Simon Gábort. Várható volt, hiszen a Fidesznek most a kampányban úgy kell a pórázon vezetett szocialista politikus képe, mint feszülő tőgyű tehénnek a fejés. Simon meg elég hülye volt ahhoz, hogy okot is adjon a pórázon vezetgetésére.

 

A történet akkor lett érdekes, amikor Welsz környékéről elindult a madárcsicsergés arról, hogy bizony nagyon magas beosztású Fidesz politikusok is rendeltek tőle hamis útlevelet. Ekkor a Fidesz soraiban láthatóan eljött a beszarás időszaka, mert Simon hülye, ez rendben van. De mi van akkor ha a Welsz az nem az? Mi van akkor ha valóban van bizonyítéka, igen magas polcon heverésző Fidesz és KDNP politikusok ellen? Mi van, ha a helyzet annyira eldurvul, hogy a jó nyalóka visszanyal a Fidesznek?

 

 

Benne volt a levegőben valljuk be, hogy valami itt történni fog. Tegnap meg is történt. Welsz lakását megszállták a rendőrök, bepakolták a palit egy rendőrautóba, ahol furcsa körülmények között meghalt.

 

És lehet akár az is, hogy tényleg beszállt az autóba, ott magától spontán rosszul lett és hiába fiatal szervezet, ami esetében senki nem tudott előtte betegségről, jött a Kasszás és magával vitte. Nem az első ilyen tragédia a világ történetében.

 

A nagy baj az, hogy valahogy nem könnyű elhinnem, hogy egy véletlen balesetről van itt szó. És nagyon sokan gondoljuk azt, hogy ez nem a véletlen műve.

 

 

 

Valakinek nagyon magason érdeke volt, hogy Welsz Tamás hallgasson, hát most már hallgat. Borzalmas állapotok vannak ott, ahol az állampolgár annyira nem bízik a politikai vezetésben, az igazságszolgáltatásban és annak szerveiben, hogy elhiszi, hogy itt olyan hatalom van, amelyik megrendelheti a neki kellemetlenkedők meggyilkolását és azt is feltételezni tudjuk, hogy a rendőrség teljesítene ilyen megrendelést.

 

 

 

Ha valóban a politikai hatalom rendelte meg Welsz kivégzését és a rendőrség ezt megtette, akkor takarodniuk kell azonnal az ország éléről.

 

De takarodniuk kell akkor is, amikor olyan állapotok vannak, hogy simán el tudja hinni az abszolút többség róluk, hogy képesek lehetnek ilyenre és meg is teszik, ha szükségét érzik. Ma Welsz halt meg talán azért, mert tüske volt a köröm alatt, holnap egy ellenzéki politikus következik, vagy én esetleg Te?

 

Rózsa Mihály

Fotó forrás: charitymarch.com

Utoljára frissítve: 2014-03-21 23:25:24

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>