. Ma Magdolna napja van.
Hogyan folytassuk a fogyás után?
2023-03-21 09:23:57
Hogyan folytassuk a fogyás után?

Hogyan folytassuk a fogyás után?

Hogyan tovább, ha elértük a célt?

 

Sokan csak álmodnak arról, hogy lefogynak, tenni nem igazán tesznek érte semmit, vagy ha igen, akkor is rövid úton belebuknak a fogyókúrába. Aki viszont igazán kitartó volt és sikerült lefogynia, elérnie egy bizonyos alakot, annak a következő lépés, hogy mindezt fenntartsa. 

 

Teljesen mindegy, hogy a VERTIM kapszulája segített abban, hogy ne legyünk állandóan éhesek és helyreálljon a bélmozgásunk, a lényeg, hogy elértük a célunkat. Végre eltűntek a zsírpárnák, ránk jönnek a rég nem viselt ruhák és még sorolhatnánk. 

 

Az viszont biztos, hogy a diéta után nem folytathatjuk ott, ahol az egészet elkezdtük. Nem vezethetjük vissza az életünkbe napi szinten a nem túl egészséges ételeket, nem fogyaszthatunk akármit, hiszen a kilók ugyanúgy visszajönnek. Persze ez nem azt jelenti, hogy néha nem mehetünk el étterembe, nem ehetünk meg egy nagy szelet tortát, viszont a régi rendszeresség helyett válasszuk a ritkább alkalmakat. 

 

Hogyan maradhatunk egészségesek és boldogok?

 

Egy ördögi kör lenne, ha azonnal hátradőlnénk, abbahagynánk a diétát és nem mozognánk semmit. A régi mérgező életmóddal tehát fel kell hagyni. Viszont ha nem szeretnénk folyamatosan éhesek lenni, akkor a VERTIM kiváló megoldást nyújthat, hogy az alak megmaradjon. Az étvágycsökkentést segítő kúra nem maradhat abba a fogyás után sem, így biztonságban érezhetjük magunkat, nem kell aggódni a folyamatos csokoládé utáni éhség miatt sem. 

 

Igyekezzünk meg változatosan étkezni, lehetőleg mértékletesen! Sose együnk annyit, ami miatt már túlzottan tele lennénk, hiszen a szervezet nehezen bírkózik meg a nagyobb mennyiségű étellel. Csalhatunk a felszolgálásnál, hiszen a kisebb tányérra helyezett étel mindig többnek tűnik. 

 

Emellett nem árt gyakrabban fogyasztani zöldségekkel teli leveseket, amelyek megint nagyobb adagnak hatnak, viszont közel sincs bennük annyi kalória, mint egy hatalmas tányér sajtos tésztában. 

 

Fontos a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztása

 

A megfelelő mennyiségű folyadék mellett nem feledkezhetünk meg az étrend azon részéről sem, amely a zöldségekről és a gyümölcsökről szól. Utóbbival érdemes óvatosan bánni, lehetőleg nem este fogyasztani őket, bár még mindig jobb megoldások, mint egy táblás csokoládé vagy egy zacskó chips. 

 

Lehetőleg naponta 3 alkalommal legalább együnk egy jó nagy adag zöldséget, néha pedig iktassunk be egy kis gyümölcsöt is. Ez lehet bogyós, esetleg valamilyen citrusféle, a lényeg, hogy ezekben sok a vitamin, a tápanyag és persze a víz. Nem hízlalnak olyan mértékben, így bátrabbak lehetünk.

További híreink
Milyen árakkal találkozhatunk műanyag ablak esetén?
A nyílászáró cseréje során számtalan szempontot kell figyelembe venni. Természetesen egy ilyen beruházásnál az egyik legfontosabb a felmerülő költség. Többféle megoldás k...
2024-05-24 10:29:31, Hírek, Színes Bővebben
A leggyakoribb B2B marketing betegségek, melyeket fontos ismerni
Akik már jó ideje jelen vannak az üzleti életben, bizonyára hallottak arról a nem igazán helytálló (inkább nevetséges) tézisről, mely szerint a B2B kereskedelem a sales é...
2024-05-13 17:27:52, Hírek, Színes Bővebben
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) még több villamost szeretne Budapesten. Ez a ...
Bővebben >>