. Ma György napja van.
Hogyan folytassuk a fogyás után?
2023-03-21 09:23:57
Hogyan folytassuk a fogyás után?

Hogyan folytassuk a fogyás után?

Hogyan tovább, ha elértük a célt?

 

Sokan csak álmodnak arról, hogy lefogynak, tenni nem igazán tesznek érte semmit, vagy ha igen, akkor is rövid úton belebuknak a fogyókúrába. Aki viszont igazán kitartó volt és sikerült lefogynia, elérnie egy bizonyos alakot, annak a következő lépés, hogy mindezt fenntartsa. 

 

Teljesen mindegy, hogy a VERTIM kapszulája segített abban, hogy ne legyünk állandóan éhesek és helyreálljon a bélmozgásunk, a lényeg, hogy elértük a célunkat. Végre eltűntek a zsírpárnák, ránk jönnek a rég nem viselt ruhák és még sorolhatnánk. 

 

Az viszont biztos, hogy a diéta után nem folytathatjuk ott, ahol az egészet elkezdtük. Nem vezethetjük vissza az életünkbe napi szinten a nem túl egészséges ételeket, nem fogyaszthatunk akármit, hiszen a kilók ugyanúgy visszajönnek. Persze ez nem azt jelenti, hogy néha nem mehetünk el étterembe, nem ehetünk meg egy nagy szelet tortát, viszont a régi rendszeresség helyett válasszuk a ritkább alkalmakat. 

 

Hogyan maradhatunk egészségesek és boldogok?

 

Egy ördögi kör lenne, ha azonnal hátradőlnénk, abbahagynánk a diétát és nem mozognánk semmit. A régi mérgező életmóddal tehát fel kell hagyni. Viszont ha nem szeretnénk folyamatosan éhesek lenni, akkor a VERTIM kiváló megoldást nyújthat, hogy az alak megmaradjon. Az étvágycsökkentést segítő kúra nem maradhat abba a fogyás után sem, így biztonságban érezhetjük magunkat, nem kell aggódni a folyamatos csokoládé utáni éhség miatt sem. 

 

Igyekezzünk meg változatosan étkezni, lehetőleg mértékletesen! Sose együnk annyit, ami miatt már túlzottan tele lennénk, hiszen a szervezet nehezen bírkózik meg a nagyobb mennyiségű étellel. Csalhatunk a felszolgálásnál, hiszen a kisebb tányérra helyezett étel mindig többnek tűnik. 

 

Emellett nem árt gyakrabban fogyasztani zöldségekkel teli leveseket, amelyek megint nagyobb adagnak hatnak, viszont közel sincs bennük annyi kalória, mint egy hatalmas tányér sajtos tésztában. 

 

Fontos a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztása

 

A megfelelő mennyiségű folyadék mellett nem feledkezhetünk meg az étrend azon részéről sem, amely a zöldségekről és a gyümölcsökről szól. Utóbbival érdemes óvatosan bánni, lehetőleg nem este fogyasztani őket, bár még mindig jobb megoldások, mint egy táblás csokoládé vagy egy zacskó chips. 

 

Lehetőleg naponta 3 alkalommal legalább együnk egy jó nagy adag zöldséget, néha pedig iktassunk be egy kis gyümölcsöt is. Ez lehet bogyós, esetleg valamilyen citrusféle, a lényeg, hogy ezekben sok a vitamin, a tápanyag és persze a víz. Nem hízlalnak olyan mértékben, így bátrabbak lehetünk.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista a...
Bővebben >>