. Ma Auguszta napja van.
Hideg, télies időjárással kezdődik a hét
2018-01-21 17:48:19
Hideg, télies időjárással kezdődik a hét

Hideg, télies időjárással kezdődik a hét

MTI Fotó: Komka Péter


Hétfőn kezdetben általában napos idő várható, késő délutántól a Nyugat-Dunántúlon előfordulhat kisebb havazás, este néhol havas eső, kis eséllyel ónos eső is. A Tiszántúlon megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 2 fok között alakul, de az Északi-középhegységben akár mínusz 10 foknál is hidegebb lehet. A nappali maximumok mínusz 1 és plusz 4 fok között alakulnak.
    

Kedden főleg a Dunántúlon és a középső országrészben várható havazás, majd havas eső, eső, néhol átmenetileg ónos eső. A leghidegebb órákban mínusz 7 és 0, napközben 0 és plusz 6 között alakul a hőmérséklet.
    

Szerda reggel lehetnek pára- és ködfoltok. Északon néhol vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat. A minimumértékek mínusz 8 és 0 fok között, a maximumok 0 és plusz 8 fok között alakulnak.
    

Csütörtök hajnalban néhol ködfoltok képződhetnek. Néhol erős lesz a szél, de csapadék nem valószínű és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap is. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között, a szelesebb tájakon plusz 2 fok körül alakul a hőmérséklet. Napközben 1-8 fokig melegszik a levegő.
    

Péntek reggel foltokban ködös idő várható, csapadék nem valószínű, legfeljebb a ködös területeken alakulhat ki szitálás, ónos szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 4 fok között valószínű. Napközben többnyire 7-12 fokig, de északkeleten csak 1-5 fokig melegszik a levegő.
    

Szombaton többnyire erősen felhős lesz az ég, főként a Dunántúlon alakul ki szórványosan eső, havas eső. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok között, napközben plusz 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.
    

Vasárnap kezdetben nyugaton elszórtan eső, havas eső még lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3-8 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.


MTI


További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>