. Ma Márk napja van.
Hideg, csapadékos hétre készüljünk
2017-02-05 17:35:40
Hideg, csapadékos hétre készüljünk

Hideg, csapadékos hétre készüljünk

Éjjel főként a Dunántúlon várható eső, az Alpokalján már havas eső, hó, hajnalban a középső országrészben gyenge ónos eső is lehet. Hétfőn napközben nagyrészt borult idő várható többfelé esővel, záporral, délelőttig főként az Északi-középhegység térségében átmenetileg ónos eső is kialakulhat. Estefelé a Nyugat-Dunántúlon az esőt havas eső, havazás váltja fel. Elsősorban a Dunántúlon jelentős csapadékra is számítani lehet. Emellett a szél is sokfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. Napközben plusz 1-6 fokig melegszik a levegő.
    

Kedden is sokfelé várható csapadék. A Nyugat-Dunántúlon reggelre, az Északi-középhegységben napközben is havazás váltja fel az esőt. Nyugat-Magyarországon és északkeleten többfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a maximumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul.
    

Szerdán elszórtan valószínű hószállingózás, kisebb havazás. A Nyugat-Dunántúlon megerősödhet a szél, de ott hosszabb időre is kisüthet a nap. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet.
    

Elszórtan csütörtökön is lehet hószállingózás, kisebb havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 1, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között várható.
    

Pénteken helyenként hószállingózás alakulhat ki, emellett délnyugaton többnyire felhős, északkeleten inkább napos idő valószínű. A minimumhőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 fok között várható, az Északi-középhegység térségében lehet néhány fokkal hidegebb. Napközben 0-5 fokig melegszik a levegő.
    

Szombaton többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 12 és mínusz 5, a maximumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között várható.
    

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett néhol futó hózápor is előfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 14 és mínusz 6, napközben mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>