. Ma Béla napja van.
Három jelöltre tehetik voksaikat Gyömrő város lakói
2016-07-25 19:03:03
Három jelöltre tehetik voksaikat  Gyömrő város lakói

Három jelöltre tehetik voksaikat Gyömrő város lakói

Képen: Horváth István Attila, Kovács István, Gyenes Levente


A helyi választási bizottság három jelöltet vett nyilvántartásba kik az alábbi sorrendben fognak szerepelni a szavazólapokon:


Horváth István Attila - Független

Kovács István -Magyar Munkáspárt

Gyenes Levente - Gyömrő 2000 Kör

 

Gyenes Leventét április végén ítélte jogerősen 9 hónap, 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre a Szegedi Ítélőtábla folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétsége miatt. Gyenes Levente elkerülve a méltatlansági eljárást lemondott posztjáról, majd újraindult a polgármesteri címért.


A Horthy tér botrányon túl, szex botrányai miatt is országos sajtóba került polgármester jelölttől kreatív kampányt várhatunk. Nemrég például azt írta facebook oldalán: „Tízből tíz nő szerint attól, hogy valaki gyors, még egyáltalán nem biztos, hogy jó is....”

 

Gyenes vélhetőleg nem reprezentatív kutatását azután osztotta meg, hogy Horváth István rekord idő, mindössze 3 nap alatt gyűjtötte össze a jelöltséghez szükséges aláírásokat. Horváth egyébként szintén ismerős lehet sokaknak, az országos JESZ vezető tisztségviselője volt és helyileg is ismert politikusnak számít. A helyi HEGY színeiben indult a legutóbbi választásokon és szerzett listás helyett Gyömrő önkormányzatában, most függetlenként méreti meg magát.

 

A nagy talány Kovács István, a semmiből idepottyant Magyar Munkáspárti jelölt. Terveiről és múltjáról nem sokat tudunk csak annyit, hogy nem gyömrői, 47 éves mechanikai műszerész, a Munkáspárt elnökségének tagja és Rigyácon is indult már. Rigyácon egyébként 1 azaz EGY darab szavazatot szerzett, bátran állíthatjuk Gyömrőn sincs sok sansza.


GYH

Utoljára frissítve: 2016-07-25 19:17:59

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>