. Ma Béla napja van.
Gyömrőről is neveztek be filmet a VAS-FILM Fesztiválra
2017-04-19 11:56:30
Gyömrőről is neveztek be filmet a VAS-FILM Fesztiválra

Gyömrőről is neveztek be filmet a VAS-FILM Fesztiválra

Meskó Krisztián, a Jókai Mór Művelődési Ház vezetője közölte: eredetileg a VAS-FILM Fesztivállal azoknak a Vas megyei függetlenfilmes alkotóknak szerettek volna bemutatkozási lehetőséget adni, akik nem, vagy csak nagy nehézségek árán jutottak volna el országos filmfesztiválokra. Ma már az ország számos pontjáról, idén például Pécsről, Egerből, Dunaújvárosból, Gyömrőről, Tatabányáról sőt a Felvidékről és a Vajdaságból is neveztek be filmeket, illetve jelezték érkezésüket alkotók - tette hozzá.
    

Kiemelte: a találkozónak sajátos "beszélgetős" hangulatot ad, hogy a közönség és a zsűri - melynek elnöke idén Kulcsár Tamás filmrendező - minden évben egyszerre nézheti meg a filmet, előttük zajlik az értékelés.
    

Meskó Krisztián szólt arról is, hogy szombaton és vasárnap is folyamatosan zajlanak majd az ingyenes vetítések, az eredményhirdetést és díjkiosztót pedig 23-án este hét órakor tartják.
    

Hozzáfűzte: a VAS-FILM Fesztivált a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) pályázati támogatásából és a helyi önkormányzat segítségével tudják megrendezni.


MTI

Utoljára frissítve: 2017-04-19 13:02:42

További híreink
Nagyratörő terveid vannak a weboldaladdal? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, hogy néhány tucat megabájtos tárhellyel is beéri. Azokon az ...
2024-03-21 16:18:30, Hírek, Kultúra Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>