. Ma Márk napja van.
Gyömrőn csapott le a TEK az egyik trafikrablóra
2015-02-19 12:36:35
Gyömrőn csapott le a TEK az egyik trafikrablóra

Gyömrőn csapott le a TEK az egyik trafikrablóra

A nyomozók elfogták azt a három férfit, akik negyedik társukkal - Földi Tibor 33 éves mendei lakossal - több dohányboltba törtek be Budapesten - számol be a police.hu.


A 24 éves tápiószecsői M. Gyula, a 33 éves mendei B. Sándor, a 35 éves tápiószecsői B. János és társuk Nemzeti Dohányboltokba jutottak be és tulajdonítottak el nagy mennyiségű dohányterméket, valamint az üzletekben lévő kasszát a benne talált készpénzzel együtt.

 

A társaság tagjai a gyanú szerint a bűncselekményeket 2014 szeptemberétől Budapest IV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXII., és XXIII. kerületeiben követték el.

 

A nyomozók megállapították, hogy a férfiak az elkövetésekhez egy olyan szürke színű gépkocsit használtak, amelyen más gépjárműről származó rendszámtábla volt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói azonosították a négy gyanúsítottat, majd 2015. február 16-án egy betörést követően Gyömrő területén a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével elfogták M. Gyulát. A férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

 

Szökésben lévő társai körözését a rendőrség 2015. február 16-án elrendelte, amelyről felhívást tett közzé. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen a 06-1- 231-3490 telefonszámon vagy a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), illetve a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Jelentkezni lehet továbbá e-mailben a 15rk@budapest.police.hu címen is.

 

 

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának és Bűnügyi Főosztályának nyomozói a pestszentlőrinci rendőrökkel 2015. február 17-én megjelentek egy XVIII. kerületi családi háznál, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a keresett személyek ott tartózkodnak.

 

A házban a két férfi észrevette a rendőröket és megpróbált elmenekülni, B. Sándort (b) egy komposztálóban, társát (J) az ingatlan udvarán fogták el. A gyanúsítottakat a nyomozók előállították.

 

 

A három férfival szemben a további eljárást – őrizetbe vételük mellett – bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

M. Gyulát az illetékes bíróság 2015. február 18-án előzetes letartóztatásba helyezte.

 

A gyanúsítottak negyedik társát Földi Tibor 33 éves mendei lakost a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitánysága országos elfogatóparancs alapján továbbra is keresi.


 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2015-02-19 16:45:46

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>