. Ma Gedeon napja van.
Gyömrői sportpálya-ügy, avagy reménytelen várakozás a sárban
2017-11-26 17:28:07
Gyömrői sportpálya-ügy, avagy reménytelen várakozás a sárban

Gyömrői sportpálya-ügy, avagy reménytelen várakozás a sárban

A Hírhatár még 2015 év végén írt arról, hogy a Mendei úton, az új ivóvízbázis mellett épül meg az új focipálya, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által megítélt pályázati pénzből valósítanak meg, 1 milliárd forintból. Első ütemben füves és műfüves pálya épül, majd később sportcsarnok, lelátó és öltöző. Az önkormányzat az önerőt azzal biztosította, hogy 4 hektárnyi területet adott az új sportpályához. A kivitelezés határidejét 2017 június végére tervezték. A projekt koordinálásával külön projektmenedzsert is megbízott a képviselt-testület, aki nem volt más, mint Gyömrő korábbi polgármestere.


Az épülő sportkomplexum kálváriájáról szóló híreszteléseknek a reflexx.hu eredt a nyomába, mivel a kivitelezés határideje a nyár közepén lejárt, ám a beruházást láthatóan nem sikerült a megadott határidőre megvalósítani.

 

A portál tudósítása szerint a fejlesztés jelenlegi aggasztó helyzete miatt a gyömrői képviselő-testületben kezdeményezték a projektvezető meghallgatását, azonban a beszámolóra eddig nem került sor. Helyette a gyömrői Utánpótlás Futball Club (UFC) vezetője adott a városvezetőknek részletes tájékoztatást – írja a Reflexx. A hírportál cikkében emlékeztetett arra, hogy a porjektvezetői feladatokkal megbízott korábbi polgármester 2015 végén még azt nyilatkozta, hogy minden komolyabb üzleti kapcsolatát megmozgatta, több tárgyaláson is részt vett, így rövid idő alatt sikerült a teljes összeget előteremteni saját kapcsolatrendszerén keresztül.


A lap azonban úgy tudja, hogy 500 millió Ft hiányzik a kasszából, amit a fejlesztés egyik lehetséges támogatója, a General Electric adott volna. Ám komolyabb megállapodás a céggel nem jött létre, csupán csak szóbeli egyeztetések történtek - írja az internetes újság. Ami azért lehetetlen helyzet a cikk szerint, mert az 500 millió forint fedezte volna a korábban beharangozott új sportcsarnok, öltözők és lelátók költségeit. A kialakult helyzetből most az UFC vezetőjének kell kivezetnie a projektet – írta a Reflexx.


 Keserves út vezett a sportpályáig.

 

 Se rendes út, se járda.

 

 A megálmodott öltözők helyett konténerek.

 

 

Utoljára frissítve: 2017-11-27 07:30:35

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>