. Ma Szabina napja van.
Gyömrő a térség éllovasává vált
2020-02-19 17:02:58
Gyömrő a térség éllovasává vált

Gyömrő a térség éllovasává vált

A lógó orral elkullogó előző polgármesterek most bizonyára bosszankodva morognak, irigykednek. Az önkormányzati újságot lapozgatva, vagy a Facebookot böngészve szembesülnek azokkal a nagy ívű fejlesztésekkel, amiket ők képtelen voltak megvalósítani.

 

Hiába! Gyömrőnek olyan vezetőre van szüksége, aki sokat lobbizik értünk, és világos célokkal rendelkezik. Aki nem csak nevetséges apróságokkal foglalkozik, hanem minden nap végrehajt egy kitűzött, komoly célt. Nem zebrák felfestésével, nem új buszjáratok indításával, nem intézményfejlesztésre szánt telkek vásárlásával hülyíti a lakosságot, hanem szintet lép.

 

Íme az új lendület legfontosabb lépései

 

Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, álljon itt a Gyömrői Önkormányzat januári munkájából néhány konkrétum, amelyet maga a polgármester közölt a Facebookon:

 

- lakatos munkák felmérése, anyagrendelés

- iskolai bojler javítása

- óvodai gázkémény ellenőrzése

- a Csikóhal csoport mosdójában a wc tartály javítása

- a Mazsola csoport mosdójában wc dugulás javítása

- a Varázskert Óvoda wc tartályának cseréje

- fénycsövek cseréje

- leszakadt karnis visszaszerelése

 

Ha esetleg az egyszerű, tájékozatlan gyömrői olvasó azt gondolná, hogy ezzel itt vége a januári fejlesztéseknek, nagyon téved. Más, fejlődésben megakadt városokban lehet, hogy így lenne, de Gyömrőn más a helyzet. Szomszédaink irigykednek városunkra, nem véletlenül. Nézzük, milyen további sikereket értünk el a januári lendületben:

 

- falevelek összeszedése, elszállítása

- a húsos pultnál OSB tábla rögzítése

- gallyszállítás

- oszlopok, vasak elhordása

- a központi parkban a levelek összeszedése, elhordása

- a Strand Lakeboard pálya lejáró részénél a fákról levágott gallyak összeszedése.

 

A fejlődés iránya Gyömrő

 

Van tehát mire büszkének lennünk! Jó gyömrőinek lenni. Büszkén húzhatjuk ki magunkat, amikor Maglódon, Vecsésen, vagy Monoron az utcákon, a boltokban a mi otthonunk fejlődéséről beszélnek. Szomszédaink csak álmodoznak arról, hogy sok-sok levelet gereblyézzen össze saját városuk vezetése. Amíg ők csupán a sajtóban olvashatnak nagyívű fejlesztésekről, iskolai wc-tartályok cseréjéről, addig nálunk ez maga a valóság.

 

A gyáliaknak be kell érniük azzal, hogy új postát építhetnek. Monoron szomorkodva, lassan befejezik az iskola 250 millió forintos felújítását, hogy aztán elkezdhessék az uszoda többmilliós korszerűsítését. De hát, tetszettek volna Gyömrőre költözni!

 

Mielőtt bárki azt kérdezné, hogy mit tettem én Gyömrőért, rögtön jelzem, hogy természetesen igazodok az önkormányzatunk diktálta tempóhoz. Saját udvaromon összegereblyézem a leveleket, illetve sort kerítek a wc-tartályunk cseréjére is. Kifejezetten a valódi fejlődés érdekében!

 

K.Tibor (Gyömrő)

További híreink
Üdvözlet Kubából
A kies Kubából küldött forró üdvözletet polgármesterünk a hideg gyömrői télben pilledő rajongótáborának.
2020-02-22 10:07:35, Hírek, Vélemény Bővebben
A Grál lovag és az ő udvartartása
Furcsa csomagokat kézbesített a posta egyes gyömrői levelesládákba. A feladó egyelőre ismeretlen és azt sem tudni, milyen logika alapján válogatta ki a címzetteket.
2020-02-21 17:08:39, Hírek, Vélemény Bővebben
Nyitva hagyták a bolondokháza kapuját? - elképesztő tervek az önkormányzattól
Az ember csak kapkodja a fejét a nyolcadik kerületből érkező hírek hallatán. A láthatóan újra „nyóckeresedő” városrész az újonnan megválasztott, balliberális térfélhez so...
2020-01-23 15:24:18, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csiz...
Bővebben >>