. Ma Márk napja van.
Gyerekekkel kampányol a Jó Itt Élni nevű politikai szervezet
2019-04-30 23:03:38
Gyerekekkel kampányol a Jó Itt Élni nevű politikai szervezet

Gyerekekkel kampányol a Jó Itt Élni nevű politikai szervezet

Pár hónappal ezelőtt egy maroknyi társaság kilépett a Gyömrő 2000 Körből, a kilépők azóta azt is eldöntötték, hogy Jó Itt Élni néven elindulnak az idei önkormányzati választáson. Bár a választást csak októberben tartják, a Jó Itt Élni nevű politikai közösség már márciusban begyújtotta a rakétákat és elindította saját kampányát. A kezdés viszont túl erősre sikeredett, és sajnos nem a szó pozitív értelmében.

 

A szervezet egyik jelöltje, a Gyömrői Sportegyesület elnöke, soha nem látott hévvel használja fel a focizni szerető gyerekeket arra, hogy saját politikai szervezetét népszerűsítse. A városban sportoló kiskorúaknak rendszeresen olyan ajándéktárgyakat osztogatnak, amelyek a Jó Itt Élni politikai közösség emblémájával vannak ellátva. A politikai összefüggésről mit sem tudó gyermekeket ezután lefényképezik, és a szülők hozzájárulása nélkül közösségi oldalakon népszerűsítik. Úgy tudjuk, hogy több szülő panaszt tett a történtek miatt, így néhány fotót már törölnie kellett a Sportegyesületnek.

 

A gyerekek kampány célú felhasználását mindig elítélik a közéletben, s bár vannak kirívóan negatív esetek, a politikai szervezetek igyekeznek kerülni ezt a kampánymódszert. Az, hogy Gyömrőn ez nem sikerült már csak azért is furcsa, mert a helyi sportegyesület működéséhez éppen az az önkormányzat biztosítja évről-évre a közel 8-10 milliós forintos támogatást, amelyiket a Jó Itt Élni politikai közösség rendszeresen kritizál.

 

 

GYH

Utoljára frissítve: 2019-06-05 19:07:15

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>