. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Gyenes Levente jobban tiszteli a lovagrendet, mint a gyömrői polgárokat
2014-06-12 16:30:19
Gyenes Levente jobban tiszteli a lovagrendet, mint a gyömrői polgárokat

Gyenes Levente jobban tiszteli a lovagrendet, mint a gyömrői polgárokat

Felfüggesztette lovagrendi tagságát a botrányokba keveredett gyömrői polgármester - írja a Magyar Nemzet, a Válasz.hu-ra hivatkozva.

 

 

Mint írják, a Válasz.hu-nak Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend szóvivője azt mondta, Gyenes Levente néhány éve kérte tagságának felfüggesztését addig, ameddig nem rendezi vitatott ügyeit.


 

 

 

A portál ismerteti, hogy Gyenest korábban adócsalás miatt helyezték vád alá, de az is felmerült vele kapcsolatban, hogy jogtalanul használja doktori címét. Gyenes Leventéről a Blikk a múlt héten hozott nyilvánosságra meztelen felvételeket. A polgármester a fotókon bizarr szexuális játékokat játszik partnereivel, illetve fehér port szív fel meztelen nők testéről. Gyenes Levente a Hír TV Célpont című műsorának tagadta, hogy kábítószerről lenne szó, a fényképeket pedig – szerinte – manipulálták.

 

Közben Gyömrőn marad a botrányairól elhíresült  polgármester.

 

Bizalmat kapott Gyömrő képviselő-testületétől a Blikkben megjelent szexképek kapcsán a hírekbe került Gyenes Levente - számolt be maga a polgármester a vs.hu-nak.

 

A városvezetőt egyhangú szavazással erősítették meg székében, dacára annak, hogy a helyi Fidesz is a bizalmatlansági indítvány kezdeményezői között volt, a KDNP-vel és a Gyömrői Társaskörrel együtt.

 

Korábban a KIGYE adott ki az üggyel kapcsolatban közleményt, amelyben azt írták, hogy a gyömrői polgármesternek le kell mondania, de nem a bulvárfotók miatt. Az egyesület  közleményében hangsúlyozta: nem az elmúlt napokban országos hírként megjelent botrány az elsődleges oka annak, hogy távoznia kell. Az egyesület emlékeztetett rá, hogy Gyenes Levente bíróság előtt áll, különösen nagy értékű adócsalás vádjával.

 

A döntésen a Gyenes által vezetett Gyömrő 2000 Kör képviselői (nyolcan vannak a 11 fős testületben) és az egyetlen fideszes képviselő is a polgármester mellett voksolt - ő egyébként saját pártjának helyi vezetősége ellen kirohanva szólalt fel.

 

Az egyetlen jobbikos képviselő, szabadsága miatt távol maradt. Nem jelent meg, a szavazást kezdeményező Gyömrői Társaskör delegáltja, aki többször is jelezte a városvezetésnek, hogy a  csütörtök délelőtt neki sohasem alkalmas, azóta viszont rendre erre az időpontra teszi a polgármester a rendkívüli üléseket.

 

Gyömrői Hírhatár

Forrás: nol.hu, mno.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

Rendkívüli testületi ülés Gyömrőn

Fidesz: Gyömrő polgármestere tisztázza magát, vagy távozzon a közéletből

Vajon most mit gondol Magyarország Gyömrőről?

Gyenes Levente polgármester ­lemondását kéri a KIGYE

Célpontban Gyömrő polgármestere

Utoljára frissítve: 2014-06-12 17:10:48

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az utasbiztosítás az, ami legalább annyira fontos egy külföldi út előtt, mint bármi egyéb, amit beleteszünk ...
Bővebben >>