. Ma György napja van.
Giga kampány, csak a Fidesznek: ne dőlj be, menj el szavazni!
2014-03-03 08:20:14
Giga kampány, csak a Fidesznek: ne dőlj be, menj el szavazni!

Giga kampány, csak a Fidesznek: ne dőlj be, menj el szavazni!

Budapest számos kerületében jártunk és az összes óriás és nem óriás plakát helyét a Fidesz jelöltjei, valamint a CÖF plakátjai foglalják el. Sőt, még a BKV is kampányol; a régi Ikarus buszokat is a Fideszes jelöltek díszítik. Szerencsére a Volvo, valamint a Mercedes buszokon nincs elegendő hely a plakátok részére.

 

Sokan nem gondoltuk volna, hogy egyszer ilyen gyomorforgató és gusztustalan kampányban lesz részünk, mint a 2014-es. De ezt is megértük és minden bizonnyal valahogyan túl is éljük.

 

A Fidesz és „civil” szervezete, a CÖF minden plakáthelyet elfoglalt magának. Minden helyen csak bohócokat látni. Ha a CÖF plakátjaira nézünk, akkor Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai és Hagyó közé pofátlankodott be egy bohóc, ha pedig a fideszes plakátokat nézzük, akkor a Fidesz jelöltjeinek képében látunk/láthatunk bohócokat.

 

Az Összefogás pártszövetségnek nem igazán maradt lehetősége a kampányra, hiszen még az önkormányzati plakáthelyeket is ügyesen kiadták különböző cégek részére, akik szabadon adhatják azokat bérbe. Talán nem is kell tájékoztatnunk arról senkit, hogy ez jogszerűtlen.

 

Egy pártnak kegyelmeztek csak meg a fideszes szavazógépek, az önkormányzatok, valamint a fideszes oligarchák kezében lévő reklámcégek. Ez a párt nem más, mint a Jobbik Magyarországért, akivel nem kizárt a koalíciókötés a Fidesz-KDNP részéről az újabb kétharmad érdekében. Ezt egy parlamenti elszólásból tudjuk.

 

 Ez körülbelül annyira sportszerű játék a kormánypártok részéről, mintha a Nagy Vezér tized magával állna pályára egy olyan csapattal szemben, akinek nemhogy a kapusát, de az összes többi játékosát sem engednék pályára. Így a hülye is tud játszani, sőt, még gólt is tud lőni.

 

 Azonban ez nem futballmeccs – valószínűleg -  a Nagy Vezér legnagyobb bánatára, ezt a „játékot” az emberek, a választópolgárok játsszák, akik nem felejtik el az elmúlt négy évet, akkor sem, ha mindenhonnan az arcukba vigyorog egy kiglancolt fideszes pártkatona.

 

 

 

 

Továbbá,  a megvásárolt, megrendelésre elkészített közvélemény kutatások eredményeit sem kell senkinek figyelembe vennie. Elég visszaemlékezni a 2002-es választásokra. Nem kell bedőlni a Fidesz által vezérelt közvélemény kutatóknak.

 

Mindenkinek, pártállástól függetlenül élnie kell állampolgári jogával és el kell mennie szavazni április 6.-án!

 

 

 

 

 

Utána az önkormányzati választásokon is mindenkinek véleményt kell nyilvánítania a polgármesterének négy éves munkájáról!

 

 

 

Vízy Cs.

Fotó: nytimes.com, Kummer János, patriotaeuropa.hu

Utoljára frissítve: 2014-03-03 09:44:10

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>