. Ma Márk napja van.
Furcsa támadások érik a gyömrői MK-színpadot
2020-01-26 17:49:34
Furcsa támadások érik a gyömrői MK-színpadot

Furcsa támadások érik a gyömrői MK-színpadot

Az MK-színpad Facebook-oldalán arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy a márciusra tervezett Mezítláb a parkban című vígjáték előadására Gyurcsány Ferenc néven 30 db, Lagzi Lajcsi néven 960 db, Viktor Velasco néven pedig 69 db jegyet foglaltak le ismeretlen e-mail címekről. Utóbbi a 69-es szám mellé állítólag pikáns szexuális megjegyzéseket is tett. Volt olyan kamunév, ami 666 db jegyet foglalt az előadásra. Talán nem áll messze a valóságtól a trollkodó egyénről azt feltételezni, hogy valahol mégiscsak szívén viseli a színházi témákat, ugyanis Neil Simon nevében is 10 db jegyet rendelt. Az amerikai drámaíró és forgatókönyvíró írta a Mezítláb a parkban című vígjátékot.

 

Nem ez az első eset

 

Székely Attila, az MK-színpad vezetője szerint valakiknek egyértelműen az volt a céljuk, hogy a március 28-i előadásunkra ne lehessen jegyeket vásárolni. A színházvezető gerinctelen lépésnek nevezte az akciót.

 

A társulat egyik színésze azt is jelezte, hogy valaki folyamatosan leszedegeti az MK-színpad plakátjait. Sőt, állítólag arra is volt példa, hogy személyesen fenyegettek meg olyan embereket akik velük szimpatizálni mernek.

 

„Egy biztos, nagyon izgalmas és egyedülálló közönségnek nézünk elébe, úgyhogy mindent el fogunk követni, hogy elkápráztassuk nézőinket.” – írta a Facebookon színpad vezetője.

 

Hol látható a csapat?

 

Az MK-színpad Székely Attila vezetése alatt 2018-ban szerveződött újjá azzal a céllal, hogy Gyömrő, és a környező kisvárosok számára elérhető közelségbe hozzon minőségi előadásokat. Az MK-színpad társulata a Gyömrő Színház csapatához hasonlóan a Hankó István Művészeti Központban mutatja be darabjait a kultúrára vágyó közönségnek.

Utoljára frissítve: 2020-01-26 17:54:28

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>