. Ma Auguszta napja van.
Feladta magát a gyömrői csaló
2017-03-16 12:24:57
Feladta magát a gyömrői csaló

Feladta magát a gyömrői csaló

A rendőrség tájékoztatás szerint Sz. János (23) gyömrői lakos  és társa még tavaly december 5-én a délelőtti órákban egy maglódi bankintézet fiókjából hamis átutalási megbízást kitöltve, a sértett aláírását hamisítva átutalást kezdeményezett Sz. János számlaszámára sikertelenül, mivel az ügyintéző az aláírások között hasonlóságot nem talált. Ezt követően a két férfi egy budapesti bankfiókban egy másik átutalást is  kezdeményeztek hasonló módszerrel, mely átutalást az ügyintéző végrehajtotta.

 

A Monori Rendőrkapitányság Maglódi Rendőrőrsének nyomozója a gyanúsítottak személyazonosságának megállapítása érdekében széles körű adatgyűjtést végzett, melynek során K. László (33) sülysápi lakost március 9-én lakcímén elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A házkutatás során a bűncselekmény elkövetésével összekapcsolható iratok kerültek lefoglalásra. Sz. János március 09-én az esti órákban önként jelentkezett a Maglódi Rendőrőrsön, ahol a 23 éves gyömrői férfi elfogása valamint gyanúsítottkénti kihallgatása megtörtént.

 

A két férfival szemben – szabadlábon hagyása mellett – csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Monori Rendőrkapitányság Maglódi Rendőrőrse folytatja le.

 

Utoljára frissítve: 2017-03-16 12:31:31

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>