. Ma Auguszta napja van.
Fegyverek egy ceglédi házban
2014-04-10 08:34:39
Fegyverek egy ceglédi házban

Fegyverek egy ceglédi házban


A nagykőrösi rendőrök közel egy év nyomozás után azonosították a bűncselekményt elkövető K. Tamást.

 

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tamás 27 éves ceglédi lakos ellen.

 

 

 

 

A rendőrségre 2013. július 9-én a délutáni órákban, a szolgálatban lévő vadőr tett bejelentést arról, hogy lövéseket hall a Nyársapát, Ugyeri részén található erdőben. A bejelentő elmondta, hogy amikor a hang irányába indult, akkor négy- számára ismeretlen- férfival találkozott, akik nem várták meg a rendőri intézkedést és távoztak a helyszínről. A nagykőrösi rendőrök a terület átvizsgálása során több kilőtt lőszerhüvelyt találtak. A Nagykőrösi Rendőrkapitányság ez alapján lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

 

 

Az eljárás során végrehajtott nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 27 éves férfit, akinél 2014. április 7-én házkutatást tartottak. Ennek során a nyomozók egy gépkarabélyt, egy pisztolyt, egy kispuskát, valamint több mint 200 lőszert vagy annak utánzatát foglaltak le.

A nyomozás során az is kiderült, hogy K. Tamás fegyvertartási engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a ceglédi férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, mely során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

 

A gyanúsított ellen a további eljárást- szabadlábon hagyása mellett- szakértők bevonásával a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

Forrá: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Utoljára frissítve: 2014-04-10 08:35:31

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>