. Ma Gedeon napja van.
Esős, zivataros idő lesz a hétvégén
2017-05-11 19:24:02
Esős, zivataros idő lesz a hétvégén

Esős, zivataros idő lesz a hétvégén

Pénteken eleinte még keleten lesz több a felhő, majd napközben erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, több helyen lehet zápor, zivatar. Főként északon és az Észak-Alföldön heves zivatar is kialakulhat, felhőszakadás, jégeső és viharos szél kíséretében. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon néhol viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-16 fok között várható. Napközben általában 20-27 fokig melegszik a levegő, de északkeleten néhol csak 19 fok lehet.
    

A heves zivatar veszélye miatt csaknem az egész országra kiadták - köztük több keleti megyére is - a másodfokú figyelmeztetést péntekre. Emellett több keleti megyében a felhőszakadás veszélyére is figyelmeztetnek.
    

Szombaton is több helyen várható zápor, zivatar, délután nyugat felől csökken a csapadék esélye. Néhol erős, zivatar környezetében viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban 10-15, napközben 18-25 fok között várható.
    

Vasárnap a többórás napsütés mellett a Dunántúlon szórványosan, másutt helyenként valószínű zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 8-14 fok között valószínű. A nappali maximumok 20-25 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, ...
Bővebben >>