. Ma Auguszta napja van.
Eső, havas eső, havazás is várható a következő napokban
2018-02-11 17:25:16
Eső, havas eső, havazás is várható a következő napokban

Eső, havas eső, havazás is várható a következő napokban

Hétfőn hajnaltájt Nyugat-Dunántúlon és északon helyenként már szállingózhat, eshet a hó, nyugaton átmeneti ónos eső sem kizárt. Délelőtt a Dunántúlon egyre többfelé, délutántól másutt elszórtan várható vegyes halmazállapotú csapadék: hó, havas eső, helyenként eső. Jelentősebb mennyiség délnyugaton hullhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és 0 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 6 fok között várható.
    

Kedden túlnyomóan borult lesz az ég. Többfelé várható havas eső, havazás, a Tiszántúlon eső is lehet. A szél időnként megélénkül, helyenként meg is erősödik. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 1, napközben 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet.
    

Szerdán többfelé várható havazás, havas eső, a Tiszántúlon eső is lehet. A szél időnként megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon viharos lökések is előfordulhatnak, ami ott a havat is hordhatja. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a maximumhőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű.
    

Csütörtökön keleten helyenként előfordulhat eső, havas eső, a hegyekben havazás. A szél még élénk, néhol erős lesz, majd mérséklődik a légmozgás. A leghidegebb órákban mínusz 7 és 0, napközben plusz 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet.
    

Pénteken napközben már erősen felhős lesz az ég, helyenként eső, havas eső is valószínű. A minimumhőmérséklet általában mínusz 5 és 0 fok között valószínű, de az átmenetileg derült, havas, szélcsendes tájakon mínusz 10 fok is lehet. Napközben plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.
    

Szombaton többnyire erősen felhős idő valószínű ködfoltokkal, elszórtan esővel, északon havas eső is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3-8 fok között alakul.
    

Vasárnap elszórtan várható eső, havas eső, a hegyekben hó, majd északkelet felől csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2, napközben plusz 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jóllehet az autópálya-matrica évről évre költségesebb, legalább az infláció mértékével növekszik az ára, az au...
Bővebben >>