. Ma Márk napja van.
Elkapták a tápióbicskei gyilkosság gyanúsítottját
2014-07-30 16:21:58
Elkapták a  tápióbicskei gyilkosság gyanúsítottját

Elkapták a tápióbicskei gyilkosság gyanúsítottját

Három év után elkapták a gyilkost

 

A gyanú szerint három évvel ezelőtt társaival együtt kirabolt egy idős embert annak otthonában az a 21 éves férfi, akit kedden fogott el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a fővárosban - közölte a PMRFK szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.



Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a tápiószecsői gyanúsított és társai 2011. június 22-én éjszaka bementek egy tápióbicskei családi házba, az ott egyedül élő 85 éves férfit többször megütötték, majd a házban talált készpénzzel és mobiltelefonnal távoztak. Az idős férfi néhány napon belül a kórházban belehalt sérüléseibe.


A PMRFK nyomozói kedden, fővárosi munkahelyén fogtak el egy férfit, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Azt, hogy kik voltak a társai, illetve mi volt a szerepük, még tisztázza a rendőrség - fűzte hozzá a szóvivő.


Beluzsárné Belicza Andrea kérdésre elmondta: vizsgálják, hogy az elmúlt három évben követett-e el más bűncselekményt is a gyanúsított.


A férfi ellen emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a PMRFK bűnügyi osztálya folytatja le a további eljárást.


Embert ölt, elfogták - videóval

 

 

 Gyömrői Hírhatár/MTI/Police.hu

 

Utoljára frissítve: 2014-07-30 16:26:33

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>